Ana sayfa Dizi Analiz Mahkum dizisinden beklenti yüksek, reytingler her şeyi ortaya koyacak!

Mahkum dizisinden beklenti yüksek, reytingler her şeyi ortaya koyacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları yayınlanacak olan Mahkum isimli dizi geçen hafta Salı günü ilk bölümü ile başladı ve perşembe günü de ikinci bölüm izleyicilerle buluştu. Dizinin çok iyi reytingler alması herkesi fazlası ile şaşırttı. Mahkum dizisi, hem salı akşamı iyi bir başlangıç geldi hem de asıl yayın günü olan perşembe akşamı tüm denklemi değiştirdi.

Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya, Melike İpek Yalova ve Hayal Köseoğlu’nun başrollerinde yer aldığı Mahkum dizisinin bu kadar etkili bir çıkış yapması büyük bir başarı olarak gözüküyor. Özellikle perşembe akşamları artık reyting dengesinin tamamen değişeceğinin ilk işareti geçtiğimiz hafta elde edilen sonuçlarla ortaya çıktı.

Mahkum dizisinden beklenti yüksek, reytingler her şeyi ortaya koyacak! 8

Peki Mahkum dizisi bu güçlü çıkışı devam ettirebilecek mi? Perşembe akşamları reytinglerde birinciliğe kadar yükselebilir mi? Bu soruları soran dizi hayranları, heyecanla 3. bölümü ve sonrasında gelişecek reyting sonuçlarını bekliyor.

Dizi çok hareketli başladı ve Savcı Fırat Bulut karakterinde Onur Tuna çok iyi bir performans ortaya koydu. Erkek başrollerden Savaş ve Barış isimli iki zıt kardeşi canlandıran İsmail Hacıoğlu da büyük hayranlık uyandırdı.

Mahkum dizisinden beklenti yüksek, reytingler her şeyi ortaya koyacak! 9

İsmail Hacıoğlu’na sosyal medyada müthiş bir ilgi var. Oyuncunun birbirine zıt iki karakteri ne kadar ustalıkla canlandırdığı herkesin dilinde…

Dizinin kadın oyuncularının henüz iki erkek oyuncu kadar öne çıkamadığını ama ilerleyen bölümlerde daha fazla dikkat çekecekleri de ortada.

Mahkum dizisinin üçüncü bölümü heyecanla bekleniyor ve dizi denkleminde her şeyin yeniden değişeceğinin sinyalleri geliyor… Mahkum’un 3. bölümünden dikkat çeken fragmanı aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.