Ana sayfa Dizi Fragmanları Mahkum dizisinin rakibi artık Kuruluş Osman ve Gönül Dağı!

Mahkum dizisinin rakibi artık Kuruluş Osman ve Gönül Dağı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mahkum ile Camdaki Kız dizisi arasında yaşanan perşembenin birincilik yarışında Fox TV’nin yeni dizisi öne geçti… Aralık ayının son haftasında dördüncü bölümü yayınlanan Mahkum, rakibini geçmeyi başararak birincilik elde etti.

Mahkum dizisinin beşinci yeni bölümü de 13 Ocak Perşembe akşamı hem de Camdaki Kız’ın yeni bölümünün olmadığı bir ortamda yayınlandı. Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Melike İpek Yalova, Seray Kaya ve Hayal Köseoğlu’nun başrollerinnde yer aldığı Mahkum dizisi o kadar iyi reytingler aldı ki herkes şaştı kaldı.

Mahkum dizisi çift haneli reytingleri tüm kategorilerde elde etmekle kalmadı, bu sezonun en iyi dizileri olarak öne çıkan Gönül Dağı ve Mahkum ile de yarışabileceğini ispatladı.

Daha önce Camdaki Kız dizisi çift haneli oranlar elde edebiliyordu, ancak Mahkum dizisinin gelişi ile birlikte bu ortadan kalktı. Artık Kanal D dizisi Camdaki Kız daha düşük oranlar alabiliyor ve sezonun en iyi dizileri listesinde de bu nedenle geriledi.

Kuruluş Osman ve Gönül Dağı dizilerinin ulaştığı seviyelere beşinci bölümü ile Mahkum da ulaşmayı başardı. Eğer gelecek hafta da benzer sonuçlar ortaya çıkar ise Mahkum dizisinin sezonun en başarılı ilk 3 yapımı arasında kalıcı olacağını söyleyebiliriz.

Mahkum dizisinin 20 Ocak Perşembe akşamı yayınlanacak olan altıncı yeni bölümünün reyting sonuçlarının çok önemli olduğunu ve yeni bölümün çok heyecanlı geçeceğinin de fragmandan anlaşıldığını söyleyebiliriz.