Ana sayfa Dizi Haberleri Mahkum ilk bölümde güzeldi, ikinci bölümü şahaneydi!

Mahkum ilk bölümde güzeldi, ikinci bölümü şahaneydi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV bir ilke imza atarak aynı hafta yeni dizisi Mahkum’un iki bölümünü birden yayınladı. Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin yeni bölümünün olmamasını fırsat olarak değerlendiren Fox TV, Mahkum dizisi 14 Aralık tarihinde başlattı. Dizi ilk bölümüyle çok beğenildi ve reytingler de çok iyi geldi. Birçok dizi hayranı salı akşamları tutan dizinin perşembe günleri düşük reytingler almasından korktu.

Ancak dizinin hikayesi o kadar başarılı ki izleyicisini bulması ve hangi gün yayınlanırsa yayınlansın iyi sonuçlar alması çok yüksek bir olasılık. Onur Tuna, Seray Kaya, İsmail Hacıoğlu, Melike İpek Yalova ve Hayal Köseoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin ikinci bölümü de ekrana geldi.

16 Aralık Perşembe akşamı yayınlanan dizinin yeni bölümü izleyenleri çok memnun etti. İlk bölümde hikayeyi sevenler, ikinci bölümde diziye daha fazla tutuldu… “Şahane bir dizi” diye yorum bırakan Mahkum hayranları, Fox TV’nin yeni dizisine geçer not verdi.

İlk bölüm heyecan yaşayanlar, ikinci bölümün çok daha yüksek adrenalin barındırdığını belirten yorumlar yaptı.

Sahneler, diyaloglar, oluşturulan atmosfer, müzikler ve çekim açılarıyla birlikte Mahkum’un izleyicileri çok etkilediğini sosyal medya yorumlarından görebilirsiniz.

“Harika sahneler, muhteşem çekim açıları, muazzam müzikler ve harikulade performanslar ve atmosfer” diye yorum bırakan Mahkum dizi hayranları, yeni bölümleri de sabırsızlıkla bekliyor.

Perşembe akşamları yoluna devam edecek olan Mahkum, 3. bölümü ile 23 Aralık Perşembe akşamı Fox TV’de olacak. Yeni bölümden ilk fragman da yayınlandı: