Ana sayfa Foto Galeri Maral Büyüksaraç’ın Özgecan Aslan’ı canlandırması çılgınlıkmış!

Maral Büyüksaraç’ın Özgecan Aslan’ı canlandırması çılgınlıkmış!

tarafından ker_def

maral-buyuksarac2

Ya erkekler?
– Benim için birlikte eğlenebilmek gülebilmek önemli. Kasıntı ve kibirli olmasın. Görgüsüz bilgisiz cimri ve eğitimsiz olmasın.

En uzun ilişkin ne kadar sürdü?
-Bir yıl.

Seninle beraber olunca bir yerlere girince flaşlar falan patlıyor. Erkeklerin tavrı ne oluyor? Bu yüzden sana yaklaşan erkekler oluyor mu ?
– Yok canım. Birlikte olduğum adamlar zaten belli bir tavrı tarzı mesleği olan insanlar. Öyle bir insanla da ben birlikte olmam. Kendine has erkeklerden hoşlanıyorum.

Baban seni beğensin diye uğraştın mı?
– Hem de nasıl. Küçükken en küçük bir şey söylediğinde hemen üzülürdüm. Ama babamda beni özgür bıraktı. Ailem oyuncu olmamı istemiyordu halende bana gelen her projeye müdahale ederler. Ama babamla arkadaş gibiyiz. Bana “Ne istiyorsan onu yap! Sen özgür bir kızsın”, dedi. Annem ve babam ben 4 yaşından beri ayrı. Annem başka bir evlilik yaptı ve Amerika’da yaşıyor.Annemin yanında iken Ny Academy de oyunculuk dersleri almıştım ama sanat terapisi şeklinde .O dersler enteresan oluyor. Kişiliğin ortaya çıkıyor. Gerçi çok bir çaba sarf etmiyorum. Neyle huzurluysam onun peşinden gidiyorum.Kendimden ödün vermiyorum.Huzursuz olduğum zaman uzaklaşıyorum .Özgürlüğümün kısıtlanmasını sevmiyorum.