Ana sayfa Sosyal Medya Maraşlı dizisi final yapıyor, Alina Boz’dan açıklama var!

Maraşlı dizisi final yapıyor, Alina Boz’dan açıklama var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay -Pandemi sürecinde şanslı kişilerden olduğunu, çalışma fırsatı bulduğunu anlatan Alina Boz, Maraşlı dizisiyle ilgili soruları yanıtladı. atv’de pazartesi akşamları yayınlanmakta olan dizide Mahur karakterini canlandıran oyuncu, katıldığı etkinlikte açıklamalarda bulundu.

Çok iyi bir ekiple çalıştığını, onlarla iyi bir iletişim kurduğunu anlatan Alina Boz, her şeyin güzel gittiğini söyledi. Maraşlı dizisinin 26. bölümde final yapacağı ile ilgili iddialar da ünlü oyuncuya soruldu.

Alina Boz, “Açıkçası tam olarak bilmiyorum. Yapım şirketinden gelen bilgi daha doğru olur. Çok daha yeni dün oldu bunlar, ben de bugün burası için hazırlandım, daha konuşamadık. Yapım şirketinden bir bilgi gelecektir” diye açıklamada bulundu.

Gelen bilgiler ise Maraşlı dizisinin atv’de ikinci sezonunun olmayacağı yönünde. Alina Boz ve Burak Deniz ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin 26. bölüm ile birlikte 12 Temmuz Pazartesi akşamı son kez ekranda olacağı belirtiliyor.

Şıklığı ve zarafeti ile dikkat çeken oyuncu bu tür etkinliklere birlikte çalıştığı kişilerle hazırlandığını anlattı. Alina Boz, bu tür günlerde heyecanlı olduğunu ve konuşmakta da zorlandığını ifade etti.