Ana sayfa Dizi Haberleri Maraşlı dizisi reytinglerde Yasak Elma ve Çukur’un başına bela oldu!

Maraşlı dizisi reytinglerde Yasak Elma ve Çukur’un başına bela oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları müthiş bir dizi yarışı yaşanıyor… Bu yarışta 5 önemli yapım mücadele ediyor. TRT1 ekranlarında Uyanış Büyük Selçuklu, Show TV’de 125. bölümde final yapacağı kesinleşen Çukur, 97. bölümü yayınlanan Fox TV’nin Yasak Elma dizisi ile birlikte Star TV’nin Sefirin Kızı ve son olarak yarışa katılan atv’nin Maraşlı dizileri var…

Uyanış Büyük Selçuklu dizisi dün akşam yayınlanan bölümü ile birlikte tüm kategorilerde birincilik elde ederek, gücünü bir kez daha gösterdi. Pazartesinin tek gerçeği de TRT1 dizisi ve reytingleriyle de “aldı başını gitti” dedirtiyor… 10-12 arası reytingler elde edebilen dizi, sezonun da en başarılı yapımlarından birisi konumunda.

Show TV’nun Çukur dizisi ise totalde diğer rakiplerine göre daha iyi konumdu. Ancak Yasak Elma ve hemen ardından da Maraşlı dizisinin de ensesinde olduğu net. Dün akşam da Çukur, total grubunda günü ikinci tamamlamayı başardı. Yasak Elma bu kategoride 4. olurken, Maraşlı ise 5. sırada. Ancak oranlar birbirine çok yakın.

Maraşlı dizisi reytinglerde Yasak Elma ve Çukur'un başına bela oldu! 8

AB kategorisinde ise Maraşlı dizisi Yasak Elma’nın üzerine çıktı. Adeta hem Çukur hem de Yasak Elma için atv’nin yeni dizisi bir baş belası konumunda… AB grubunda günün en çok izlenen ikinci dizisi olan Maraşlı, totalde ve ABC1 gruplarında da ilerleyen zamanlardan diğer 2 rakibini geride bırakabilecek bir potansiyele de sahip… AB grubunda Yasak Elma günü 4. sırada tamamlarken, Çukur ise 5. oldu. Sefirin Kızı’nın ilk 10’a girebildiği tek kategori de AB oldu.

Maraşlı dizisi reytinglerde Yasak Elma ve Çukur'un başına bela oldu! 9

ABC1 grubunda ise Yasak Elma’nın en çok izlenen ikinci dizi olma unvanı devam ediyor. Bu kategoride Yasak Elma, Maraşlı’dan çok daha iyi durumda. Çukur dizisi de bu kategoride Maraşlı’nın üzerinde yer alıyor. 3. sırada Yasak Elma ve 4. sırada da Çukur’u görüyoruz. Maraşlı ise günü 5. olarak tamamladı.

Maraşlı dizisi reytinglerde Yasak Elma ve Çukur'un başına bela oldu! 10

Sefirin Kızı dizisi ise git gide düşüyor… Tuba Büyüküstün’ün kurtarıcı olarak hikayeye katılması sempatik gelse de dizinin hayranları hikayenin artık eskisi gibi olmayacağını düşünerek diziyi terk etmeye başladı… Bunu da reyting sonuçları gösteriyor. AB’de günü 10. sırada tamamlayan dizi. Totalde 14. olabildi ve ABC1’de ise 13. sırayı elde etti. Bu dizinin düşüş trendine girdiğini de anlatıyor.

İşte 8 Şubat Pazartesi günü ilk 10 program listesi:

Maraşlı dizisi reytinglerde Yasak Elma ve Çukur'un başına bela oldu! 11