Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı dizisi reytingleri böyle devam ederse final yolunun gözüktüğünü anlatıyor!

Sefirin Kızı dizisi reytingleri böyle devam ederse final yolunun gözüktüğünü anlatıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star Tv ekranlarının sevilen dizilerinden Sefirin Kızı’nın ruhu ortadan kaybolunca, dizinin hayranları da farklı yapımlara yönelmeye başladı. Bunun işaretlerini de gelen reyting sonuçlarından anlayabilirsiniz.

Neslihan Atagül ve Uraz Kaygılaroğlu gibi iki önemli ismin ayrılığının ardından Tuba Büyüküstün’ün hikayeye gelişi de diziyi kurtaramadı. Büyüküstün’ün Mavi karakteri ile kendisini fazlasıyla hissettirdiği dün akşam yayınlanan 39. bölümün reyting sonuçları hiç de iyi gelmedi…

Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün’ün Kara Para Aşk’ta müthiş uyumlarının hatırına Sefirin Kızı dizisinin kurtuluşunu bu noktada görmek, bir denemeydi. Ancak izleyici nazarında pek de karşılık bulamadı… Sefirin Kızı reytinglerde düşmeye devam ediyor.

Dün akşam yayınlanan 39. bölümün sonuçları alarm zillerinin daha da yüksek çalmasına neden oldu. Geçen haftaya göre daha da gerileyen dizinin sadece totalde 4’lü seviyelerde kalabildiği, AB ve ABC1’de ise 3’lü oranlara gerilediği görülüyor. Totalde günü 14. sırada bitiren Sefirin Kızı, AB’de 10. olabildi ve ABC1’de ise 13. olarak günü tamamladı.

Sefirin Kızı, Neslihan Atagül ayrılığından önce çok daha iyi reytingler alabilen bir yapımdı. Tuba Büyüküstün’ün gelişinin diziyi kurtaramayacağı da aslında son 3 haftadır gelen reyting sonuçları ile ortaya çıkmış oldu.

Sefirin Kızı dizisi ağır ağır finale doğru gidiyor gibi bir hava var.. Tabii ki senaristler çok dikkat çekici bir hikaye revizyonu yapmaz ise, yani bu tempoda devam edilir ise dizinin sezon sonunda final yapması hiç de şaşırtıcı olmaz.