Ana sayfa Dizi Haberleri Sana Söz Türkiye’nin kanayan yarasına parmak basacak!

Sana Söz Türkiye’nin kanayan yarasına parmak basacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Müge Anlı’nın programlarından esinlenilerek çekilen Sana Söz dizisi ilk bölümüyle 3 Kasım Çarşamba akşamı Star TV ekranında olacak. Bir tanıtımı daha yayınlanan dizi, yeni görüntüleriyle merak seviyesini iyice artırdı.

Polisiye bir dizi olarak karşımıza çıkan ve başrollerinde Nehir Erdoğan, Erkan Petekkaya ve Serkan Altunorak’ın bulunduğu dizi gerçek hayattan esinlenmesi ve güncel olaylarla ilgili olması sebebiyle fazlasıyla merak uyandırdı. Türkiye’deki adli olayların peşine düşen Müge Anlı programından esinlenen dizi büyük bir merakla bekleniyor.

Sana Söz dizisinde Elif ile Ömer karakterlerinin bir cinayeti ortaya çıkartmak için yaptıkları mücadeleyi izleyeceksiniz. Elif bir televizyon programcısı, Ömer ise polis… Her ikisi de inandıkları yolda ilerleyen kişiler ve cinayet davası onları bir araya getirecek.

Dizinin yeni tanıtımındaki çarpıcı görüntüler aslında günlük hayatımızın bir parçası. Dolayısıyla dizi gerçekçi hikayesiyle dikkatleri çekiyor. Sana Söz dizisi Türkiye’nin kanayan bir yarası olan ve bu tür programlarda yaşanan dramlara da parmak basacak.

Yeni dizinin ilk önce 29 Ekim Cuma akşamı yayınlanacağı duyurulmuştu. Ancak yapım şirketi ve kanal ortak bir kararla gün değişikliğine gitti ve ilk bölümün 3 Kasım Çarşamba akşamına alınmasına karar verdi. Böylece Sana Söz dizisinin yayın günü de değişmiş oldu.

Sana Söz dizisinin yayın gününün değişmesinin arkasındaki neden ise ikinci bölümün yetişmeme ihtimali. Buna göre, O3 Medya tarafından hazırlanan Sana Söz dizisinin ikinci bölümünün yetişmeme ihtimali vardı. O3 Medya şirketinin sahibi Saner Ayar, bu ihtimali Star TV yönetimiyle paylaşınca kanal da cuma akşamları yayınlamayı planladığı dizinin hem gününü hem de başlama tarihini değiştirdi. Aynı yapım firmasının iki farklı kanaldaki dizisinin çakışma ihtimali de böylelikle ortadan kaldırıldı.