Ana sayfa Dizi Haberleri Maraşlı dizisinde Alina Boz çok şık, Burak Deniz karizma! İşte mest eden görüntüler!

Maraşlı dizisinde Alina Boz çok şık, Burak Deniz karizma! İşte mest eden görüntüler!

tarafından ker_def

atv ekranlarında izleyicilerle pazartesi akşamları buluşmakta olan Maraşlı dizisinin ilk 4 bölümü çok sevildi. 8 Şubat Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 5. bölüm de heyecanla bekleniyor. Dizinin hayranları sabırsızlıkla neler olacağı konusunda bilgiler arıyor. İşte bu hafta yaşanacaklarla ilgili bazı detaylar…

Öncelikle Mahur, büyük sınavlardan geçtikten sonra kendisine en yakın olan ve güvenebileceği tek kişinin Maraşlı olduğunun farkına varıyor. Artık Mahur ile Maraşlı arasında bir ayrılık yaşanmayacak, onlar birlikte birçok zorluğa göğüs gerecek. Böylelikle de Mahur – Celal çifti yavaş yavaş ekranda parlamaya başlayacak. Yeni sezonun en iyi dizi çiftlerinden birisi olmaya aday olan Mahur ile Celal’ın yavaş yavaş aşka doğru da yol almalarını izleyiciler sabırsızlıkla bekliyor…

Maraşlı dizisinde Alina Boz çok şık, Burak Deniz karizma! İşte mest eden görüntüler! 9

5.bölüm fragmanında “Ben seni asla bırakmayacağım” diyerek Mahur’a söz veren Celal Kün, dediğini de yapacak. İkilinin bir davetteki şık halleri de dikkatlerden kaçmayacak. Alina Boz kırmızı elbise ile tüm güzelliğini ortaya koyarken, gardrobunda takım elbise dışında bir şey bulunmayan Maraşlı’ya hayat veren Burak Deniz de karizması ile dizi hayranlarını fazlasıyla etkileyecek.

Maraşlı dizisinde Alina Boz çok şık, Burak Deniz karizma! İşte mest eden görüntüler! 10

Peki Maraşlı dizisinin 5.yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte bölümün detayları ve son fragman: Mahur, Maraşlı ile birlikte arkadaşı Kemal’in sergisine gider. Kemal, Mahur’u bir sanatsever ile tanıştırır. Kemal’in tanıştırdığı kişi Maraşlı ve Mahur için gergin dakikaların başlangıcıdır. Maraşlı ve Mahur sergide kiminle tanışacaklar? Mahur, annesiyle ilgili ne öğrenecek? Duruşma günü gelmiştir.

Maraşlı dizisinde Alina Boz çok şık, Burak Deniz karizma! İşte mest eden görüntüler! 11

Savaş, eğer Mahur ifadesini geri çekmezse Mahur’u öldüreceğini söyler. Mahur ifadesini değiştirecek mi? Savaş tutuklanacak mı? İlhan, Ozan’ı arar, Maraşlı konuşmaları duyar. Ozan’ın nerede olduğunu öğrenmiş olur. Maraşlı, Nevzat’a bir kulübe ayarlatır. Ozan’ı alıp kulübede sorgulamayı planlamaktadır.

Maraşlı’nın Ozan’la ilgili planı nedir? Savaş bir anlaşma yapmak ister. Bu anlaşma ile artık Maraşlı’nın hayatı tehlikedir. Savaş, planında başarılı olmak için kimi kullanacak? Maraşlı bu tehlikeyi nasıl ortadan kaldıracak?

İşte 8 Şubat Pazartesi akşamı yayınlanacak Maraşlı dizisinin 5. bölüm fragmanı: