Ana sayfa Sosyal Medya Maraşlı dizisinde ayrılık hiç bu kadar üzmemişti!

Maraşlı dizisinde ayrılık hiç bu kadar üzmemişti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Pazartesi akşamlarının sevilen dizilerinden olan Maraşlı, yoluna emin adımlarla devam eden bir yapım… Atv’nin bu sezon sürpizi olan Maraşlı, Alina Boz ve Burak Deniz ikilisinin de ne kadar başarılı bir dizi çifti olduğunu gösteriyor…

Dizide Celal ile Mahur karakterlerinin aşka doğru adım atamayışının yansımalarını 29 Mart Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 12. bölümde göreceksiniz. Mahur neden aşkına istediği karşılığı bulamadığını bilemiyor, derin duygular ve hayal kırıklıkları yaşıyor.

Maraşlı ise, “Ben birini sevince, herkes ona düşman oluyor. Bana sevmek haram bayan” diyerek bu aşkın neden çok zor olduğunu anlatabilecek mi? Dizinin 12. bölümünde Zeliş’in bir aile olmak isteğini yansıttığı resim de Maraşlı’nın duygularını daha da karıştıracak.

Kızı Zeliş, Maraşlı için her şey… Mahur’un aşkına karşılık verebilmesi de Zeliş’ten geçiyor… Şayet Zeliş karakterinde Mahur sayesinde küçük bir düzelme bile görülse, bu Maraşlı için aşkı göze alabilmesi için en önemli nedenlerden birisi olacaktır. İlerleyen bölümlerde Zeliş karakterinde değişim görürseniz şaşırmayın.

Maraşlı ile Mahur’u yakan ayrılık, izleyicileri de üzüyor. Dizinin 12. yeni bölümünden yayınlanan ilk fragmanda izleyiciler aşkın yakıcı etkisini görecek. Hem Mahur’u hem de Maraşlı’yı ayrılık hiç bu kadar üzmemişti. Dizi hayranlarının heyecanla beklediği Maraşlı 12.bölüm fragmanını aşağıda bulabilirsiniz: