Ana sayfa Sosyal Medya Özge Özder, sonunda kızının yüzünü gösterdi!

Özge Özder, sonunda kızının yüzünü gösterdi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Özge Özder, 14 Şubat’ta kızı Eva Luna’yı dünyaya getirmişti. Müzisyen eşi Sinan Güleryüz ile mutluluklarını katlayan Özder, kızının 40’ının çıkması vesilesiyle birlikte çekilen fotoğraflarını paylaştı. Oyuncu, geçtiğimiz günlerde kızının yüzünü 40’ı çıktıktan sonra gösterebileceğini söylemişti.

Sadakatsiz dizisinde Doktor Derya karakterine hayat veren Özge Özder, hamileliğinin son günlerine kadar dizide çalışmaya devam etmişti. Pek çok kadın oyuncuya da örnek olan Özder, işini bırakmayarak dikkat çekmişti.

Özge Özder, bu hafta yeni bölümü yayınlanan Sadakatsiz dizisine dönüşüyle de izleyenlere güzel bir sürpriz yaptı. Yaklaşık 5 haftalık bir ayrılığın ardından yeniden işine döndü.

Bu arada kızının yüzünü göstermese de kucağına aldığı zamanlarda ya da babasının kucağındayken fotoğraf ve videolarını paylaşıyordu oyuncu.

Ancak hep arkadan çekilmiş pozlarıyla görülüyordu küçük Luna. Özge Özder, kızının 40’ının çıkmasıyla birlikte duygusal bir mesaj kaleme aldı ve eşi ile birlikte kızlarıyla verdiği pozları paylaştı.

Tam olarak yüzü net görülmese de Eva Luna’yı ilk kez bu kadar gösterdi oyuncu.

İşte Özge Özder ve eşinin duygusal mesajları ve o fotoğraflar…

Özge Özder, sonunda kızının yüzünü gösterdi! 11

Özge Özder, sonunda kızının yüzünü gösterdi! 12

Özge Özder, sonunda kızının yüzünü gösterdi! 13

Özge Özder, sonunda kızının yüzünü gösterdi! 14

Özge Özder, sonunda kızının yüzünü gösterdi! 15