Ana sayfa Dizi Haberleri Maraşlı dizisinde Burak Deniz’in kirpikleri sosyal medyanın diline düştü!

Maraşlı dizisinde Burak Deniz’in kirpikleri sosyal medyanın diline düştü!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dün akşam (11 Aralık) ilk bölümüyle ekranlara gelen atv’nin dizisi Maraşlı, izleyicinin büyük beğenisini kazandı. Aldığı 5’li oranlardaki reytingleriyle kanalın da yüzünü güldüren dizi, iddialı bir başlangıç yaptı. Dizide Maraşlı karakterine hayat veren Burak Deniz ise Bizim Hikaye dizisinden sonra kendisini ekranda görmek isteyenler için yine başarılı performansıyla övgüler aldı.

Alina Boz’un Mahur karakterini oynadığı dizide, her iki oyuncu da oyunculuklarıyla çok beğenilirken, ekran uyumunu da tutturdukları görülmekte. Diziyi izleyenler, Mahur ve Maraşlı çiftini şimdiden çok sevdi ve birbirlerine de yakıştırdılar.

Uzun zamandır hazırlıkları süren dizi, Burak Deniz ve Alina Boz’un hayranları tarafından da merakla bekleniyordu. İlk buluşma hem kanalın, hem oyuncuların yüzünü güldürdü. Burak Deniz, twitter’dan gelen övgü dolu yorumlara teşekkür etti.

Maraşlı dizisinde Burak Deniz'in kirpikleri sosyal medyanın diline düştü! 13

Eski bir emekli askere hayat veren Burak Deniz, kızı Zeliş’in yaşadığı travma sonucu konuşmaması nedeniyle de sıkıntı yaşayan,  sahaf dükkanı işleten Maraşlı olarak anılan karaktere hayat vermekte.

Burak Deniz’i dizide izleyenlerin takıldığı bir başka nokta ise kirpikleri oldu. Oyuncunun daha önceki dizilerinde dikkati çok da çekmeyen kirpiklerinin bir anda sosyal medyada konuşulmaya başlandığı görülüyor.

Kimi izleyiciler, “liftingcinin adını ver, biz de nasipleneli” diyerek yorumlar yapmakta. (Kirpik lifting, kirpiklerin belirli bir süre boyunca daha uzun ve hacimli görünmesini sağlayan bir güzellik uygulamasıdır. )

Esprili söylemlere konu olan Burak Deniz’in kirpiklerine bir şey yaptırıp yaptırmadığı bilinmiyor ama oyuncunun daha önceki fotoğraflarına bakıldığında da kirpiklerinin uzun ve kıvrık olduğu görülüyor.

Maraşlı dizisinde Burak Deniz'in kirpikleri sosyal medyanın diline düştü! 14

Yukarıda Burak Deniz’in eski bir fotoğrafını görüyorsunuz. Dikkatli bakıldığında kirpiklerinin kıvrık ve uzun olduğu görülmekte.

Maraşlı dizisinde bu kadar dikkat çekmesinin ise artı bir sebebi olabilir! Makyaj masasında biraz rimel sürülmüş olma ihtimali var ama tabii ki bir tahmin… Yine de pek çok kişinin dikkatini çekmiş olması da ilginç bir detay…

İşte gelen yorumlardan bazıları:

Maraşlı dizisinde Burak Deniz'in kirpikleri sosyal medyanın diline düştü! 15

Maraşlı dizisinde Burak Deniz'in kirpikleri sosyal medyanın diline düştü! 16

Maraşlı dizisinde Burak Deniz'in kirpikleri sosyal medyanın diline düştü! 17

Maraşlı dizisinde Burak Deniz'in kirpikleri sosyal medyanın diline düştü! 18

Maraşlı dizisinde Burak Deniz'in kirpikleri sosyal medyanın diline düştü! 19