Ana sayfa Dizi Haberleri Hakan Muhafız, Atiye, Aşk 101, Bir Başkadır ve diğerleri…2020 yılında Online diziler arasındaki yarışta bakın kimler önde?

Hakan Muhafız, Atiye, Aşk 101, Bir Başkadır ve diğerleri…2020 yılında Online diziler arasındaki yarışta bakın kimler önde?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Son yıllarda televizyon ekranlarındaki dizilerin yanı sıra arka arkaya açılan yeni dijital platformlarda yayınlanan yapımlar da büyük ilgi görüyor. Ekrandaki dizilere alternatif arayanların pek çok adresi var artık! Özellikle Netflix’in dizileri ağırlıkta olsa da farklı platformlar için çekilen diziler de konuşulmakta.

Marketing Türkiye’nin yaptığı bir araştırmada, 2020 yılının ‘enleri’ ortaya konuldu. Dizi sektörünü ele alan araştırmada en çok beğenilen diziler, en çok beğenilen dizi karakterlerinin yanı sıra online platformlardaki dizilerle ilgili bir sıralama da dikkatleri çekiyor.

Netflix Türkiye ile birlikte yerli yapımların da çoğalması, pek çok izleyicinin bu kanala yönelmesini sağlamıştı. Çağatay Ulusoy’un başrolünde oynadığı ‘Hakan: Muhafız’ isimli fantastik dizi, büyük heyecan yaratmıştı.

Hakan Muhafız, Atiye, Aşk 101, Bir Başkadır ve diğerleri...2020 yılında Online diziler arasındaki yarışta bakın kimler önde? 9

Ardından başka diziler de geldi: Atiye, Aşk 101, Bir Başkadır vs. Netflix’in bu dizileri, Marketing Türkiye’nin ‘Düzenli takip edilen online diziler’ kategorisinde yer almakta.

Atiye ilk sırayı alırken, Hakan Muhafız 2., Aşk 101 3. ve Bir Başkadır da 6. sırada. Bu arada listeye yine iddialı yapımlarıyla çok konuşturan ve yerli bir dijital platform olan BluTV’nin dizileri de girmeyi başardı.

Hakan Muhafız, Atiye, Aşk 101, Bir Başkadır ve diğerleri...2020 yılında Online diziler arasındaki yarışta bakın kimler önde? 10

BluTV’nin Hayaller Bizim İki Gözüm isimli dizisi 4. sırada yer alırken, Kafalarına Göre 5. ve Burak Deniz ve Dilan Çiçek Deniz’in oynadıkları, bu yaz çekilen Yarım Kalan Aşklar dizisi de7. sırada yer alıyor.

Listeyi aşağıda görebilirsiniz…

Hakan Muhafız, Atiye, Aşk 101, Bir Başkadır ve diğerleri...2020 yılında Online diziler arasındaki yarışta bakın kimler önde? 11