Ana sayfa Sosyal Medya Dizilere dönmeye hazırlanan Özge Özpirinçci’nin yüzünü sivilce bastı!

Dizilere dönmeye hazırlanan Özge Özpirinçci’nin yüzünü sivilce bastı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Özge Özpirinçci, iki gündür gündeme gelen yeni dizisiyle konuşuluyor. Oyuncu, ser verip sır vermedi ama yeni bir dizide rol alacağı kısa bir süre önce ortaya çıktı. Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte Netflix için çekilecek olan Bir Denizaltı Hikayesi isimli bir dizide rol alacağı öğrenildi.

Özpirinçci, bilindiği gibi son olarak Fox TV’de yayınlanan Kadın dizisiyle ekranlara gelmişti. Başarılı oyunculuğuyla övgüler alan Özge Özpirinçci, Bahar karakteri ile uzun süre gündemden düşmedi. Şubat ayında final yapan dizisinden sonra da sosyal medyadan takipçileriyle buluşmakta.

Oyuncunun yaz aylarında Netflix için çekilecek olan bir başka diziyle anılmasının ardından o projenin rafa kalktığı anlaşıldı. Şimdiki Aklım Olsaydı isimli proje ile ilgili şimdilik bir gelişme yok ama Özpirinçci, Netflix’in bir başka dizisiyle setlere dönecek.

Şimdilerde sevgilisi Burak Yamantürk ile tatillerini uzatan ve Bodrum’da olan Özpirinçci, sık sık instagram sayfasından da paylaşımlar yapmakta. Bir kaç gün önce havanın güzel olmasını fırsat bilip denize bile girdi Özpirinçci.

Ancak yakın zamanda bu uzun tatili bitecek oyuncunun. Zira hazırlıkları devam eden dizinin çekimlerinin 30 Ocak’ta başlayacağı şeklinde haberler gündeme geldi. Defne isimli bir karakteri oynayacak olan Özpirinçci, son yaptığı paylaşımlardan birinde ise yüzündeki sivilcelere dikkat çekti.

Özge Özpirinçci, son 2-3 aydır yüzünde sürekli sivilcelerin olduğunu, zaman zaman çoğaldığını aktarıyor yayınladığı fotoğrafla birlikte.

İşte o paylaşımı:

Dizilere dönmeye hazırlanan Özge Özpirinçci'nin yüzünü sivilce bastı! 7