Ana sayfa Sosyal Medya Maraşlı dizisinde büyük belirsizlik ortaya çıktı!

Maraşlı dizisinde büyük belirsizlik ortaya çıktı!

tarafından ker_def

atv ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Maraşlı dizisinin her bölümü büyük heyecana sahne oluyor. Mahur ve Maraşlı arasındaki ilişkinin duygusallığı artırdığı dizide, ilk 8 bölüm büyük beğeni topladı.

Farklı hikayesi ve kurgusu ile dikkatleri çeken dizinin reytingleri de iyi gelmeye devam ediyor. Pazartesi akşamları kendi kemik kitlesini oluşturmayı başaran Maraşlı için yeni bir dönem başlıyor. Bu yeni dönem belirsizlikleri de beraberinde getirecek.

Mahur yurt dışına gitti. Orada ne kadar kalacak? Maraşlı, Türel ailesi ile ipleri koparttı. Bundan sonra ailenin içinde neler yaşandığını nasıl öğrenecek? Mahur’un tekrar dönmesi için naslı bir neden ortaya çıkacak? Maraşlı hayranları Necati’nin Ömer’in katili olduğunun ortaya çıkmasından sonra baba-oğul ilişkisinin nasıl ilerleyeceğini de merak ediyor. Tabii ki diğer yanda Savaş’ın kirli işleri de aileye zorlu anlar yaşatacaktır.

Maraşlı dizisinin 9. yeni bölümünden sadece dijital mecralarda yayınlanan fragman paylaşıldı. Maraşlı ve Mahur belirsizlikler içinde ve ruhsal sorunlar yaşıyor. Dizinin 8 Mart Pazartesi akşamı yayınlanacak olan yeni bölümü yine nefeleri kesecek. İşte 9. bölüm 2. fragmanı: