Ana sayfa Sosyal Medya Son Yaz dizisinde her şeyi değiştirecek yeni karar!

Son Yaz dizisinde her şeyi değiştirecek yeni karar!

tarafından ker_def

Son Yaz dizisinde Cuma akşamı yayınlanacak olan 10.yeni bölümde neler yaşanacağı merakları süslüyor. Dizinin yeni bölümünden ilk detaylar ortaya çıktı. Fragmanlarda Akgün’ün hastanede yaşam savaşı verdiği görülmüştü. Ancak Akgün bunu atlatıyor ve yeniden kendi yoluna gidiyor.

Savcı Selim ile bir kez daha karşı karşıya gelecekler ama bu sefer şartlar çok farklı olacak. Selim ile Canan kanunen boşandı belki ama bir arada durmaya devam ediyorlardı. Selim’den radikal kararlar almasını isteyen Canan, amacına ulaşamayınca kendi kararını alacak. İşte bu yeni karar her şeyi değiştirecek.

Son Yaz dizisinde her şeyi değiştirecek yeni karar! 8

Peki 10. yeni bölümde başka neler izleyeceksiniz? İşte tüm detaylar:  Selim’i hedef alan araç, Akgün’e çarpmış, Akgün, Selim’in hayatını kurtarmıştır. Selim, Akgün’e her ne kadar öfkeli olsa da, bu olay sonrasında ona bir şans vermeye karar verir. Akgün’ün peşine düşmeyeceğini, kendi yoluna gidebileceğini söyler. Özgürdür artık…

Ancak Halil Sadi’nin Akgün’le ilgili başka planları vardır. Akgün herkesi şaşırtacak yeni ve tehlikeli bir yola girmek üzeredir. Akgün’ün seçimleri onu Savcı Selim’le karşı karşıya getirirken, Yağmur, aklı ve kalbi arasında kalacaktır.

Son Yaz dizisinde her şeyi değiştirecek yeni karar! 9

Selim’in atlattığı tehlike, Kara ailesini özellikle de Canan’ı çok korkutmuştur. Hepsi polis korumasıyla gezerken, Canan, Selim’den mesleğiyle ilgili radikal kararlar almasını ister. Selim, Canan’ın isteklerini değerlendirirken, ikili arasında yaşanan sürpriz bir gelişme Canan’ı tek başına karar almaya iter.