Ana sayfa Dizi Fragmanları Maraşlı dizisinde büyük karar ve büyük sorun!

Maraşlı dizisinde büyük karar ve büyük sorun!

tarafından ker_def

atv ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Maraşlı dizisinin ilk 2 bölümü büyük beğeni toplamıştı, bu akşam da 3. yeni bölüm ekrandaki yerini alacak. Maraşlı, Mahur’u ailesinden birisinin onun ölümünü istediğini söyleyerek uyardı. Mahur da artık büyük bir şüpheye düştü. Maraşlı büyük bir karar alarak onu dağ evine götürdü ama ortalık fena karışacak.

Bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümde önemli olaylar yaşanacak. Maraşlı’nın kızı Zeliş, Mahur’u çok sevdi ve Maraşlı’da artık Mahur için endişeleniyor. Yani aralarındaki iletişim güçlendi ve bundan sonraki süreçte de Mahur ve Maraşlı güç birliği yapacak gibi duruyor. Peki dizinin 3. yeni bölümünde neler izleyeceksiniz. İşte 3. bölüm 3. fragmanı ve diğer tüm detaylar:

Maraşlı, Mahur’a onu öldürmek isteyenin aile içinden biri olduğunu söyler ve şüphelerinin sebebini anlatır. Mahur delirecek gibi olur. Maraşlı, Savaş’ın hapiste çok kalmayacağından emindir. Mahur, Maraşlı’ya inanacak mı? Mahur, ailesinden birinin onu öldürmek istediği gerçeği ile mücadele etmekte zorlanır. Maraşlı haklı mıdır? Gerçekten ailesinden biri Mahur’un ölmesini mi istemektedir?

Maraşlı ise bu gerçeğe ulaşabilmek için Mahur’la birlikte hareket etmeleri gerektiğini söyler. Mahur, Maraşlı’yı dinleyecek mi? Savaş, tutuksuz yargılanma talebi ile serbest bırakılır. Artık tüm aile üyeleri hem Mahur için hem de kendileri için korkmaya başlarlar. Hayatı hala tehlikede olan Mahur için Savaş yeni bir anlaşma yapmak ister.

Mahur ve ailesi Savaş’ın anlaşma isteğini kabul edecek mi? Maraşlı, hayatı tehlikede olan Mahur’u korumak için onu ıssız bir dağ evine getirir. Bu durum Türel ailesinde panik yaratır. Maraşlı, Mahur’u ailesinden bile koruması gerektiğini düşünmektedir. Dağ evinin ziyaretçisi kim olacaktır?