Ana sayfa Dizi Haberleri Muhteşem Yüzyıl’dan yıllar sonra Bir Zamanlar Çukurova’da taklit edilen ölüm sahnesi!

Muhteşem Yüzyıl’dan yıllar sonra Bir Zamanlar Çukurova’da taklit edilen ölüm sahnesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Muhteşem Yüzyıl dizisi bir döneme damgasını vurdu. Sadece ülkemizde değil, yurt dışında da geniş kitlelere ulaştı ve dünya çapında iz bıraktı. Dizinin 100.bölümünde bir ölüm sahnesi vardı ki, hala birçok kişinin aklından çıkmamıştır.

Filiz Ahmet’in canlandırdığı Nigar Kalfa karakterini herkes yakından hatırlayacaktır. Dizinin hikayesinde önemli bir yeri bulunan karakter 100. bölümde bir uçurumdan aşağıya atlayarak ölüyordu.O sahnenin bir benzerini 25 Şubat Perşembe yani bu akşam Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 85.bölümünde izleyeceksiniz. Rüstem Paşa’nın ve Mhrimah Sultan’ın bebeğini çalan Nigar Kalfa ölümü seçmişti, aşağıdaki videodan o görüntüleri bulabilirsiniz.

Benzer bir sahneyi de Bir Zamanlar Çukurova’da Esra Dermancıoğlu’nun canlandırdığı Behice karakterinin ölümünde göreceğiz. Dizinin 85. bölümünden yeni görüntüler yayınlandı.

Daha önceki görüntülerde Behice’nin Züleyha’ya silah doğrulttuğu ve Fekeli’nin araya girdiği görülmüştü. Sonrasında ise Demir silah çekmişti. Önceki fragmanda kurşun sesi geldi ama ne olduğu belli olmamıştı.

Bir Zamanlar Çukurova 85.bölüm 2. fragmanında Behice’nin bir uçurumdan nasıl atlayarak öldüğünü göreceksiniz. Behice karakterinin uçurumdan atlarken bile yüzündeki gülümseme dikkat çekiyor.

Nigar kalfanın ölüm sahnesinden yıllar sonra bu sefer Behice karakterinin benzer şekilde ölümüne tanıklık edeceksiniz. Esra Dermancıoğlu’nun dizideki son görüntüleri de bu olacak. Aşağıdaki videodan Behice’nin öldüğü sahneyi izleyebilirsiniz.