Ana sayfa Dizi Fragmanları Maraşlı dizisinde kafaları karıştıran soru işaretleri!

Maraşlı dizisinde kafaları karıştıran soru işaretleri!

tarafından ker_def

Yapımını ‘’TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği, başrollerini Burak Deniz ve Alina Boz’un paylaştığı “Maraşlı”da bu akşam yine heyecan doruğa tırmanıyor. Maraşlı dizisinin bu akşam 12. yeni bölümü yayınlanacak. Akılları kurcalayan bazı sorular var. Bunlardan birisi Hilal karakteri ile Maraşlı arasında geçmişte nelerin yaşandığı konusu… Zira, Zeliş’in annesinin Hilal olduğu ortaya çıktı. Bir başka önemli soru işareti ise Mahur ile Maraşlı arasında ayrılık devam edecek mi, yoksa bu olaylar onları daha da çok birbirlerine yakınlaştıracak?

Dizinin bu akşam yayınlanacak yeni bölümünde; hastaneden çıkan Mahur, Maraşlı’ya ulaşamayınca ona her gün aynı yerde bekleyeceğine dair not bırakacak. Maraşlı ‘nın yeni bir zorlu sınavdan geçeceği bölüm hem duygusal sahneleri hem de aksiyonu yüksek temposuyla büyük beğeni toplayacak. Heyecan dolu bölümde Maraşlı, Mahur’la buluşacak mı sorusu yanıt bulacak.

Maraşlı dizisinde kafaları karıştıran soru işaretleri! 7

Bölümde Maraşlı, yeni bir sevkiyat hazırlığı yapan Savaş ve Behram’ın aralarını bozmak için düğmeye basacak. Maraşlı’nın malların bulunduğu depoya baskın düzenlemesi Necati’nin dikkatini çekecek. Necati, Maraşlı’nın bir korumadan daha fazlası olduğundan emin olan olacak.

İz peşinde olan Maraşlı’nın, yakaladığı bir ipucu dizide dengelerin değişmesine neden olacak. Merakla beklenen bölümde acaba Maraşlı, Necati’nin Savaş’ın ağabeyi olduğunu öğrenecek mi?

Maraşlı dizisinin bu akşam saat 20.00’de atv’de yayınlanacak olan yeni bölümünde yaşanacaklarla ilgili detayların yer aldığı fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.

Senaryosunu Ethem Özışık, Ercan Uğur ve Pelin Gülcan Metu’nun, yönetmenliğini Arda Sarıgün’ün üstlendiği “Maraşlı” bu akşam saat 20:00’da ATV’de ekrana geliyor…