Ana sayfa Dizi Fragmanları Menajerimi Ara dizisinde büyük bir teklif var!

Menajerimi Ara dizisinde büyük bir teklif var!

tarafından ker_def

Ay Yapım’ın ilgiyle takip edilen dizisi ‘Menajerimi Ara’ dün akşam yayınlanan 31. bölümüyle beğenileri topladı. Yıllardır ekranlardan uzak olan usta oyuncu Aydan Şener ve bir kez daha ‘Menajerimi Ara’ya konuk olan sevilen şarkıcı Serdar Ortaç’ın yer aldığı bölüm, yine eğlenceli anlara neden olurken final sahnesinde Ceyda’nın (Özge Borak) Kıraç’a (Barış Falay) yaptığı teklif, akıllarda soru işaretleri yarattı. 31. bölümün ardından yayınlanan ön izleme sahnesinde Kıraç’ın Ceyda’nın bu teklifini kabul etmesi ise yeni bölüme dair heyecanı iyice artırdı.

Renkli hikayesiyle pazar akşamlarına damga vuran ‘Menajerimi Ara’nın Aydan Şener ve Serdar Ortaç’ın konuk olduğu 31. bölümü dün akşam Star TV’de ekranlara geldi. Aydan Şener’in anlaştığı projeden vazgeçmemesi için yine elbirliğiyle Ego Ajans’ta türlü türlü oyunlar oynandı. Ajansta ondan habersiz hareket edilmesinden rahatsız olan Ceyda, bunu yapanlardan birinin de Dicle (Ahsen Eroğlu) olduğunu öne sürerek rahatsızlığından Feris’e (Canan Ergüder) bahsetti.

Feris ise Dicle’yi savundu. Öte yandan Serdar Ortaç’ın yeni şarkıları için ilham bulamaması onu ve Çınar’ı (Fatih Artman) yeni bir serüvenin içine sürükledi. İkilinin Serdar Ortaç’ın eski evini ziyaret ettiği anlar ise izleyenlere komik dakikalar yaşattı. Kıraç’ın durumunu öğrenir öğrenmez soluğu hastanede alan Dicle, Barış’ın (Deniz Can Aktaş) da desteğiyle Kıraç’a olan hisleriyle yüzleşti.

Dicle, her şeye rağmen babasından vazgeçmezken genç kadının uyurken babasıyla konuştuğu anlar izleyenleri gözyaşlarına boğdu. Final sahnesinde, Ceyda’nın Kıraç’a Serkan’ı (Serhat Teoman) bitirmek için yardım etmeyi teklif etmesi ise izleyenleri şaşırttı. Yayınlanan yeni bölümden ön izleme sahnesinde Kıraç’ın Ceyda’nın teklifini kabul etmesi dikkat çekerken, Ceyda’nın planının detayları gizemini koruyor.

Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Serhat Teoman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş, Özge Borak ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun buluştuğu ‘Menajerimi Ara’ her pazar akşamı saat 20.00’de Star TV ekranlarında!