Ana sayfa Dizi Fragmanları Maraşlı dizisinde karar büyük, her şey birbirine girdi!

Maraşlı dizisinde karar büyük, her şey birbirine girdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – atv ekranlarında yayınlanmakta olan Maraşlı dizisinin şimdiye kadar 10 bölümü izleyici ile buluştu ve sırların yavaş yavaş ortaya çıkması ile çok ilginç bir tablo da ortaya çıktı… Savaş ile Necati kardeşler… Savaş, tüm talimatları aslında abise Necati’den alıyor… Necati ve Savaş, Ömer’in oğulları… Ömer’i öldüren kişi de bizzat Necati…

İşte bu denklemde Necati’nin amacı Aziz’i her gün süründürmek, her gün onu büyük sıkıntılar içine sürüklemek… Maraşlı ile Mahur’un ilişkilerinin nasıl seyredeceği de bilinmiyor… Dizinin 10. bölümü çok kritik bir noktada bitmişti. Maraşlı ve Mahur büyük tehdit altındaydı. 11. bölümde olaylar daha da büyüyor.

Maraşlı ve Mahur anlaşılan o saldırıdan kurtulacak ama Maraşlı’nın evi de taranıyor… Yani canından çok sevdiği kızının da yaşadığı eve kurşunlar yağıyor…Zeliş’i korumaya alan Maraşlı, kendisine tuzak kuran Necati’ye bunun hesabını vereceğini söylüyor.

Maraşlı için artık bu yoldan dönüş yok. Necati ve Savaş’ı bundan sonra çok sıkıntılı bir süreç bekliyor… atv ekranlarında 22 Mart Pazartesi günü yayınlanacak olan Maraşlı’nın 11. yeni bölümünde heyecan yine çok yüksek olacak.

”Ne bu yolun bir dönüşü, ne de benim dönmeye niyetim var” İşte Celal böyle söylüyor ve büyük bir mücadelenin de fitilini ateşliyor.

İşte Maraşlı’nın 11. bölüm fragmanı: