Ana sayfa Sosyal Medya Adana’da kaza geçiren İlker Aksum’dan ilk mesaj sevindirdi!

Adana’da kaza geçiren İlker Aksum’dan ilk mesaj sevindirdi!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu İlker Aksum, film çekimleri için gittiği Adana’da özel aracı ile kaza yaptı. Oyuncunun bu kazası medyada da geniş şekilde yer aldı. Kazanın büyük ölçekli olması da hayranları endişelendirdi.

Kendi özel aracı ile seyahat ederken takla atan İlker Aksum, aracından sağ salim çıktı. Ünlü oyuncu kendisine gelen mesajlara teşekkür için de bir video yayınladı.

UFO isimli filmin çekimleri için gittiği Adana’da yaşadığı bu talihsiz kazayı küçük sıyrıklarla atlatan oyuncu, ciddi bir sağlık sorununun olmadığını gösterdi ve şu sözlerle de merak eden tüm hayranlarına teşekkür etti:

“Selamlar, ben İlker Aksum. Arkadaşlar bugün talihsiz bir kaza geçirdim. Yani olacağı varmış. Fakat görüntüleri görünce kazanın büyük ölçekli olduğunu gördüm. Allah’a şükür hiçbir yerimde bir şey yok. Farkındaysanız bir tek şurada küçük bir çizik var. Gördüğünüz gibi hiçbir yerimde hiçbir şey yok. Bunu da atlatırız inşallah. İlginiz için, sevginiz için, yazdığınız o güzel mesajlar için hepinize çok teşekkür ediyorum. Yola devam, merak etmeyin. Hepinizi çok seviyorum.