Ana sayfa Dizi Fragmanları Maraşlı dizisinde mesaj verildi, sıkı durun!

Maraşlı dizisinde mesaj verildi, sıkı durun!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – atv ekranında izleyicilerle buluşmaya devam eden Maraşlı, pazartesi akşamları yayınlanıyor. Dizinin şimdiye kadar 19 bölümü ekrana geldi. Burak Deniz ile Alina Boz ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi, sosyal medyada da çok konuşulan bir yapım konumunda. Mahur ve Celal karakterleri son dönemin en çok sevilen dizi çifti oldu…

Maraşlı dizisinde büyük bir değişim rüzgarı da yaşanıyor. Hikayeden bazı önemli karakter ayrılmıştı. Bu ayrılıklardan sonra Maraşlı’nın hikayesinde de yine gizemli yeni durumlar var. Maraşlı olarak bildiğimiz Celal Kün aslında başka birisi. Yani Mehmet İnce detayı yeni dönemde izleyicileri fazlasıyla etkileyecek gibi duruyor.

Maraşlı dizisindeki değişim rüzgarında değişmeyen şey ise Mahur ile Maraşlı’nın birbirlerine olan aşkı. İkili yeniden kavuşuyor. 20. yeni bölümde bu kavuşmanın görüntülerini izleyebilirsiniz.Bir de diziden verilen etkileyici bir mesaj var.

“Bu Mehmet İnce her kimse, herkesin çok canını yakacak…” Diziden verilen bu mesaj yeni bölümlerin çok aksiyon dolu ve bomba gibi olacağına da işaret olarak anlaşıldı. Mehmet İnce, birçok kişinin canını yakmaya hazır ama bir de aşkın romantizmini dizinin 20.yeni bölümünde bulacaksınız.

Maraşlı dizisinin 20.yeni bölümünü 31 Mayıs Pazartesi akşamı atv ekranında izleyebilirsiniz.