Ana sayfa Dizi Haberleri Menajerimi ara dünyaya açılıyor! Sevilen dizi hangi ülkeleri fethedecek?

Menajerimi ara dünyaya açılıyor! Sevilen dizi hangi ülkeleri fethedecek?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Menajerler dünyasını anlatan ve izleyicileri çok renkli bir hayatla tanıştıran Menajerimi Ara dizisi dinamikliği ve oyuncularının başarılı performansı sayesinde ekranların en sevilen dizilerinden biri olmaya devam ediyor.

Ay Yapım imzalı Star TV dizisi bir dönem reytinglerinin düşük olması sonucu yayınının devamı konusunda soru işaretlerine yol açsa da bütçesinin nispeten düşük olması, sosyal medyadaki başarısı sayesinde yayın hayatını sürdürüyor. Üstelik çok büyük bir hayran kitlesiyle.

Menajerimi Ara dizisi özellikle başrollerinde yer alan Ahsen Eroğlu ve Deniz Can Aktaş’ın canlandırdığı Dicle ve Barış karakterlerinin arasındaki sıcacık ve samimi aşkla sosyal medyada en çok konuşulan dizilerden biri olarak yerini alıyor. Üstelik kendisinden katbekat büyük bütçeli dizileri geride bırakarak.

Menajerimi ara dünyaya açılıyor! Sevilen dizi hangi ülkeleri fethedecek? 7

Fransız yapımı dizi Call My Agent’ın bir uyarlaması olmasına rağmen dünyada da çok büyük bir başarı gösteren Menajerimi Ara dizisinden çok güzel bir haber geldi.

Buna göre Menajerimi Ara dizisi, Fransa’nın Cannes şehrinde yapılacak olan ve dünyanın her yerinden dizilerin katıldığı fuarda yerini alacak ve tüm dünyanın karşısına çıkacak.

Cannes’da her yıl düzenlenen fuarda dünyanın her yerinden diziler yapım şirketleri tarafından sergileniyor ve farklı ülkelerde yayınlanmak üzere satın alınıyor.