Ana sayfa Sosyal Medya Burak Tozkoparan hayranlarını mutlu eden yeni dizi!

Burak Tozkoparan hayranlarını mutlu eden yeni dizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Doğa Can Anafarta tarafından hazırlıklarına devam edilen yeni dizi projesi Pastel Film imzasını taşıyor. Dijital platform için hazırlanmakta olan dizide genç isimler öne çıkacak. Kolej isimli dizinin oyuncu kadrosuna yeni isimler de katılıyor.

2014 yılında Paramparça isimli dizideki Ozan karakteri ile dikkatleri çeken Burak Tozkoparan, en dikkat çeken isimlerin başında geliyor. Kırgın Çiçekler’de Ali Göktürk olarak izlediğimiz oyuncu, Tek Yürek dizisinde ise Cem Saruhan karakterine hayat vermişti.

Geçtiğimiz yaz ayında Gençliğim Eyvah isimli dizide Zola karakteri ile beğenilen Burak Tozkoparan bu sezon ise Menajerimi Ara dizisinde 12 bölüm Emir karakteri ile yerini aldı. Dizi hayranları Emir’i çok sevmişti ama hikayedeki etkinliği düşüktü.

Şimdi Burak Tozkoparan hayranlarını mutlu eden yeni bir dizi var. Kolej için çalışmalar tüm hızıyla sürerken, yakında çekimlerin başlaması da bekleniyor.

Efekan Can ve Nilsu Berfin Aktaş yine başrolde yer alan isimler. Yeni katılan oyuncular ise; Cansu Öztekin, Nilsu Yılmaz, Ahmet Şenkaya ve Ali Aydın Erduran olarak sıralanıyor.