Ana sayfa Dizi Fragmanları Maraşlı dizisinde olay var; sonunda bitiyor, herkes cezasını çekiyor!

Maraşlı dizisinde olay var; sonunda bitiyor, herkes cezasını çekiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – atv ekranlarında izleyicilerle pazartesi günleri buluşmakta olan Maraşlı dizisinde heyecan ve aksiyon bitmek bilmiyor. Alina Boz ve Burak Deniz ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin 15. yeni bölümünü 26 Nisan Pazartesi akşamı izleyebileceksiniz.

Saygın Soysal’ın canlandırdığı Savaş karakterinin sözleri yeni bölümün çok heyecanlı geçeceğini anlatmaya yetiyor. Savaş diyor ki, “Sonunda bitiyor, herkes hak ettiği cezayı çekecek.”

Mahur ile Celal arasında neler yaşanacağını da hayranlar merakla bekliyor. İkilinin romantik anları dikkat çekerken, Savaş’ın saklandıkları yerde onları bulması ise silahların yeniden patlamasına neden olacak.

Mahur, Celal ve Nevzat’ın içinde bulunduğu evi Savaş yaktırıyor… Maraşlı ve Mahur bu durumdan nasıl sıyrılacak, izleyiciler heyecanla beklemeye başladı.

Dizi hayranları da gelişmelerden son derece memnun. Bir dizi izleyicisi, “Bu dizide aşk desen var, aksiyon desen var, dostluk desen var. Düşmanlar bile kaliteli. Bir izleyici daha başka ne isteyebilir ki…” diyerek övgüde bulundu. Birçok dizi hayranı da benzer düşünceye sahip.

İşte Maraşlı dizisinin 26 Nisan Pazartesi günü yayınlanacak olan 15.bölümünden 2. fragman: