Ana sayfa Sosyal Medya Hande Soral’ın Pazar sendromu! Ahsen Eroğlu’ndan Canan Ergüder’li sürpriz! Hafsanur Sancaktutan biraz şakacı galiba!

Hande Soral’ın Pazar sendromu! Ahsen Eroğlu’ndan Canan Ergüder’li sürpriz! Hafsanur Sancaktutan biraz şakacı galiba!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranların sevilen dizilerinin sevilen ve başarılı oyunculuklarıyla da ilgiyle izlenen isimlerinden Hande Soral, Ahsen Eroğlu ve Hafsanur Sancaktutan’ın instagram paylaşımlarına bir göz atalım… Şu anda üçü de dizileriyle ekranda olan bu isimler, aynı zamanda hayranlarının da sosyal medya paylaşımlarını merakla bekledikleri isimler.

Pazar pazar çalışmak pek de sevindirici bir durum olmasa gerek! Her ne kadar Covid 19 salgını nedeniyle yaşanan karantinada Pazar günü çalışmayanların evde zorunlu kalması gerekse de çalışıyor olmak da pek çok kişi için biraz can sıkıcı bir durum! Ancak dizi setlerinde bölüm yetiştirme telaşı nedeniyle Cumartesi ya da Pazar da çalışmak gerekli kimi zaman.

İşte hafta sonu çalışması gereken kişiler arasında olanlardan birisi de Hande Soral. Oyuncu, bilindiği gibi Bir Zamanlar Çukurova dizisinde rol alıyor.

Dizinin çekimleri Adana’da yapılmakta. Hande Soral, fırsat buldukça İstanbul’a geliyor, ailesi ve eşi ile buluşuyor. Eşi İsmail Demirci de Ordu’daki Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin çekiminden fırsat buldukça İstanbul’a geliyor.

Bu hafta muhtemelen bu buluşma gerçekleşmemiş! Hande Soral, Adana’da ve dizinin çekiminde olduğunu, aşağıdaki paylaşımı ile gösteriyor.

Bu arada Pazar günü çalışma konusuna da kinayeli bir atıfta bulunmakta oyuncu… “Pazar günleri çalışmayı ne kadar sevdiğimi herkes bilir” dese de biraz can sıkıcı olmuş galiba!

Hande Soral'ın Pazar sendromu! Ahsen Eroğlu'ndan Canan Ergüder'li sürpriz! Hafsanur Sancaktutan biraz şakacı galiba! 9

Ahsen Eroğlu ise bu akşam ekrana gelecek Menajerimi Ara dizisi öncesinde Canan Ergüder ile bir pozlarını paylaşmakta. Dizide Feris karakterine hayat veren Canan Ergüder’in bir süre önce meme kanserine yakalandığı öğrenilmişti.

Oyuncunun tedavisi için bir süre diziye ara vermesi söz konusu. Bu akşam yayınlanacak bölümde Feris’in Amerika’ya gitmesi ile ilgili bir hikaye ekrana gelecek. Yani Canan Ergüder’e kısa süreliğine veda edeceğiz gibi duruyor.

Bölüm öncesinde Ahsen Eroğlu da birlikte omuz omuza çalıştığı Canan Ergüder’in başına bir kraliçe tacı kondurarak güzel bir sürpriz yaptı takipçilerine…

Hande Soral'ın Pazar sendromu! Ahsen Eroğlu'ndan Canan Ergüder'li sürpriz! Hafsanur Sancaktutan biraz şakacı galiba! 10

Son Yaz dizisinde Yağmur karakterine hayat veren Hafsanur Sancaktutan ise Pazar günü çalışanlardan! İzmir’de çekilen dizinin setinde saçları yapılan oyuncu, karavanda set çalışanları ile bir pozunu paylaşıyor.

Sahne öncesinde hazırlıkları yapılan Hafsanur Sancaktutan’ın esprili göndermeleri de gülümsetiyor. Aynı anda makyajı ve saçı yapılan oyuncu, “Valla makyajımı kendim yapıyorum” diyerek ironik bir fotoğraf paylaşıyor…

Hande Soral'ın Pazar sendromu! Ahsen Eroğlu'ndan Canan Ergüder'li sürpriz! Hafsanur Sancaktutan biraz şakacı galiba! 11