Ana sayfa Dizi Haberleri Maraşlı dizisindeki gizem çözülüyor, saklanan gerçek ortaya çıkıyor!

Maraşlı dizisindeki gizem çözülüyor, saklanan gerçek ortaya çıkıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Maraşlı dizisi hem başarılı hikayesi hem de güçlü oyunculuk performansları ile yükselişine devam ediyor. Geçen hafta iki kategoride Çukur’u geçen dizi yakında Yasak Elma’yı da geride bırakarak Uyanış Büyük Selçuklu’dan sonra en çok izlenen ikinci dizi olma unvanına ulaşabilir.

Hikayenin gidişatı heyecanın hiç bitmeyeceğini anlatıyor. Burak Deniz, Maraşlı karakterine çok yakıştı. Birçok izleyici role çok iyi girdiği için her hafta sosyal medyada ünlü oyuncu hakkında binlerce mesaj paylaşıyor. Alina Boz da Mahur olarak göz doldurdu ve yeni dizi çifti Mahur ile Celal 2021 yılına damgasını vuracak gibi duruyor.

Serhat Kılıç’ın canlandırdığı Necati karakterinin gizemli yanları da yavaş yavaş ortaya çıkacak gibi duruyor. Fragmanlarda Necati sıklıkla kullanılarak tüm gizem onun üzerinde yoğunlaştırılıyor. Necati ile Maraşlı’nın karşılıklı diyaloglarının artmasını isteyen dizinin hayranları, altından ne çıkacağını çok merak ediyor.

Kızı Zeliş ile birlikte kermese katılan Maraşlı, Savaş’ın ortalığı dağıtması ile bir kez daha silahına sarılmış ve kızını kurtarmak için çaba sergilemişti. Maraşlı dizisinin 7. bölüm fragmanında hastaneden görüntüler var. Zeliş’e bir şey mi oldu? Sorusu soruluyor. Maraşlı da Savaş’ın peşine düşüyor. Mahur ise ona bir şey olmasından endişeli ve duygusal yakınlaşmanın da işaretleri verilecek gibi duruyor.

İşte Maraşlı dizisinin 7. bölüm fragmanı, heyecan sizi bekliyor…