Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Maraşlı dizisine hazırlanan Burak Deniz, babasından gelen acı haberle sarsıldı!

Maraşlı dizisine hazırlanan Burak Deniz, babasından gelen acı haberle sarsıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Son yılların en başarılı erkek oyuncuları arasında gösterilen ve jön kavramı ile ifade edilen Burak Deniz, yakında Maraşlı isimli dizide Alina Boz ile birlikte yeniden hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Ünlü oyuncu önemli bir role hazırlandığı bu dönemde aldığı acı haberle sarsıldı.

Burak Deniz’in babası Teoman Deniz’in Çarşamba günü kalp krizi geçirdiği ve vefat ettiği ortaya çıktı. Büyük bir üzüntü içindeki oyuncu, son dönemde magazin gündemine Didem Soydan ile aşkıyla da yer almıştı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın bilgisine göre Teoman Deniz, kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Büyük bir üzüntü yaşayan ünlü oyuncuya hayranlarından da taziye içerikli birçok mesaj sosyal medyada yayınlandı.

2012 yılından bu yana oyunculuk yapmakta olan Burak Deniz; Kaçak, Medcezir, Tatlı Küçük Yalancılar, Gecenin Kraliçesi, Aşk Laftan Anlamaz,Bizim Hikaye ve Yarım Kalan Aşklar isimli dizilerde rol aldı.

Bizim Hikaye’deki Barış performansı ile çok övülen oyuncu, BluTV’de Dilan Çiçek Deniz ile birlikte başrolde yer aldığı Yarım Kalan Aşklar dizisiyle de ses getirmişti.