Ana sayfa Dizi Haberleri Eslem Akar hayranlarının gözü aydın, dizisi sete çıktı!

Eslem Akar hayranlarının gözü aydın, dizisi sete çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Eslem Akar, son dönemin etkili performansı ile öne çıkan kadın oyuncuları arasında bulunuyor. 2014 yılından bu yana oyunculuk kariyerini farklı rollerle sürdüren Akar, ilk sezonu başarıyla geçen Aile Şirketi isimli dizinin devam edecek olmasının mutluluğunu yaşıyor.

Bein Connect platformunda yayınlanan Aile Şirketi isimli, 20 dakikalık bölümlerden oluşan komedi dizisinde başrolde Eslem Akar ile Emrah Kaman bulunuyor. Tiyatro sahnesinde Amadeus isimli oyundaki performansı ile göz dolduran Özlem Öçalmaz’ın da kadrosunda yer aldığı dizinin 2. sezon onayı geçtiğimiz haftalarda verilmişti.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre, Aile Şirketi ekibi, yeni sezon için çalışmalara yeniden başladı. Yönetmen koltuğunda Koray Şahin’in oturduğu projenin yapımcısı ise 25 Film…

Müfit Kayacan, Cihan Duymaz ve Can Sihapi’nin de kadrosunda yer aldığı Aile Şirketi dizisi, 13 bölümlük ilk sezonu ile ilgi gördükten sonra devam etmesine karar verilmişti.

Eslem Akar hayranlarının gözü aydın, dizisi sete çıktı! 7

Aile Şirketi Nasıl bir dizi?

Hande (Özlem Öçalmaz), turizm sektöründe profesyonel bir iş kadınıdır. Babasından aldığı destek sayesinde Hai Turizm adında bir turizm acentesi açan Hande’ye koşulan tek bir şart vardır, o da kardeşi Harun (Emrah Kaman) ile çalışmak. Harun’a her biri birbirinden farklı özelliklere sahip çalışanların da eşlik etmesiyle, ‘Aile Şirketi’ daha ilk bölümden izleyicileri kahkahaya boğmaya hazırlanıyor.