Ana sayfa Dizi Haberleri Maraşlı dizisinin en gizemli karakteri ortaya çıktı!

Maraşlı dizisinin en gizemli karakteri ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – atv ekranında izleyicilerle pazartesi akşamları buluşan Maraşlı dizisinin ilk 4 bölümünde ortaya çıkan bazı sonuçlar, Dilşad karakterinin kötü bir kadın olduğuna yönelik işaretler veriyor. Melis İşiten’in uzun bir aradan sonra dizilere dönüşünü sağlayan bu karakterin gizemli yönleri var.

Maraşlı dizisinin 5. bölümünde Dilşad’ın gerçek yüzünün ortaya çıkmaya başlaması bekleniyor. İlhan’ın eşi olan Dilşad, aynı zamanda Ozan ile de aşk yaşıyor. İkilinin Savaş ile bağlantıları nedir, bu konu da merak ediliyor. Dilşad karakterinin gerçek yüzünün ortaya çıkması fazla uzun sürmeyecektir. Zira, Firuzan onun gizli konuşmalarını yakalamıştı.

Maraşlı dizisinin en gizemli karakteri ortaya çıktı! 8

Aziz beyin adeta oğlu yerine koyduğu Ozan, İlhan’ı yanlış yollara sürükleyerek şirketin çıkmaza girmesine sebep oldu. İlhan ise babası Aziz’den çekindiği için sadece Ozan’a güveniyor. Ozan aynı zamanda Mahur ile de ilgileniyormuş gibi yaparak, aslında Dilşad ile ilişkisini de böylelikle gizliyor.

Peki Dilşad nasıl birisi? Melis İşiten karakter hakkında Dizi TV’ye şu açıklamayı yaptı: “Direkt iyi veya kötü diye cevap veren arkadaşlarım olmuştur. Ben spesifik öyle bir şey söyleyemeyeceğim. Benim karakterim birazcık kendi sebepleri ile süreç içinde evrilecek açıkçası… Onun için direkt kötü demek doğru olmaz, ama kendi sebeplerinden dolayı zaman zaman hata yaptığı, iyiden saptığı anları olacak. Her şeyin sebebi olduğu için böyle olacak.”

Maraşlı dizisinin en gizemli karakteri ortaya çıktı! 9

Dizinin setinden de oyunculardan ilginç paylaşımlar sosyal medyada yer almaya devam ediyor. Rojda Demirer ve Melis İşiten de yayınladıkları sempatik paylaşım ile takipçilerinden büyük ilgi gördü.

Röportajı aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.