Ana sayfa Dizi Haberleri Maraşlı dizisinin fragmanını görenlerin ağzı açık kaldı, 40 yıl düşünsek aklımıza gelmez!

Maraşlı dizisinin fragmanını görenlerin ağzı açık kaldı, 40 yıl düşünsek aklımıza gelmez!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – atv ekranlarında pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Maraşlı dizisinde Burak Deniz ile Alina Boz ikilisi müthiş bir dizi çifti oldu. Celal ve Mahur karakterlerinin etkileyiciliği izleyicileri de sardı. İkili, sosyal medyada yapılan en iyi dizi çiftleri listesinde üst sıralara kadar yükseldi.

Ancak Maraşlı dizisinde son dönemde hikaye noktasında bir sıkıntı yaşanıyor. Dizinin hayranları hikayenin eskisi kadar ilgi çekici olmaktan uzaklaştığını düşünüyor. Diziye yeni bir bakış açısı ve çok farklı heyecanların katılması şart gibi gözüküyor. Senaristler bu noktada ne yapar bilinmez ama 14. bölüm 2. fragmanında dikkat çeken görüntüler var.

Roller değişiyor… Maraşlı sanat yorumu yapıyor. Mahur ise silahı elinde düşmanları avlıyor… Yok yanlış duymadınız karakterler sanki yer değiştirmiş gibi… Tabii ki bunun rüya olmaktan öteye bir anlamı olmayacaktır. Ancak dizinin senaristleri heyecanı bu şekilde yükseltmek istemiş olmalı…

Maraşlı hayranları fragmanı izleyince büyük şaşkınlık yaşadıklarını belirten yorumlar paylaşıyor. Bir izleyici, “Bu rüya bile olsa 40 yıl düşünsem aklıma böyle bir fragman gelmezdi” diye yorum bıraktı. Birçok dizi hayranı da fragmanı izleyince ağzının açık kaldığını, gördüklerine inanamadığını belirtiyor.

Dizi hayranları bu durumu karakterleri karşılıklı hayalleri olarak da düşündüklerini belirtiyor. Ancak fragman yanıltıcı olabilir. Bakalım senaristler nasıl bir sürpriz hazırladılar.

Maraşlı ile Mahur’un yer değiştirmesi fikrini ortaya atan fragman belli ki heyecanı yükseltmek için paylaşıldı… Çünkü dizinin reytinglerinde gevşeme var… Özellikle son iki-üç haftadır Maraşlı dizisinin iyi gitmediği ortada…

Maraşlı dizisine yeni heyecanlar gerekli ve bakalım 14.bölümdeki bu sahnenin gerçek yüzü hayranları şaşırtacak kadar etkileyici mi?

İşte Maraşlı dizisinin 19 Nisan Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 14. bölüm 2. fragmanı: