Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’da Arka Sokaklar taktikleri başladı!

Bir Zamanlar Çukurova’da Arka Sokaklar taktikleri başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında Cuma akşamları yayınlanan Arka Sokaklar dizisinde sezon finallerine doğru, “acaba kim ölecek” diye izleyicileri çok meraklandıran sahneler yaşanır. 15 sezondur devam etmekte olan dizide bir sonraki sezon için izleyicileri merakta bırakmak adına sıklıkla aynı taktik kullanılıyor. Ayrıca sezon içinde de Arka Sokaklar’dan bir karakterin ayrılığına yönelik güçlü mesajlar verilip, büyük çoğunlukla da iş tatlıya bağlanıyor…

Şimdi de 3. sezon finaline doğru ilerlemekte olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde de benzer bir taktik geliyor… Adana’da çekimleri devam eden dizinin 93. bölümü 22 Nisan Perşembe akşamı atv ekranında yayınlanacak. Yeni bölüm öncesinde izleyicileri merakta bırakan konular üst üste geldi. Sezon finaline de yaklaşıldığı bu ortamda dizinin birçok hayranı Kerem Alışık’ın canlandırdığı Fekeli karakterine ne olduğunu merak ediyor. Fekeli ölecek mi, diziden mi ayrılacak? İşte bu soru soruluyor…

Daha önce Hünkar Yaman karakterine hayat veren Vahide Perçin, Yılmaz’ı oynayan Uğur Güneş ve Behice karakterini canlandıran Esra Dermancıoğlu’nun ayrılıkları yaşanmıştı. Hatta Müjgan olarak izlediğimiz Melike İpek Yalova’nın diziden ayrılacağına yönelik güçlü bilgiler de var.

Bunların yanı sıra Demir ile Fikret arasındaki kavga çok daha büyüdü. Artık Çukurova’da düşmanlık var… Bir de Ümit ile Züleyha arasında ciddi bir sürtüşme yaşanıyor. Hem Demir hem de Züleyha büyük tehdit altında… Züleyha’nın aracı ağaca bodoslama çarpıyor… Fikret, Demir’e silah çekiyor. Fekeli’nin canından endişe ediliyor. atv dizisinde sezon finaline doğru izleyicinin merakı en üst seviyeye çıktı. Son 2 haftadır Camdaki Kız dizisi nedeniyle reyting düşüşü yaşayan Bir Zamanlar Çukurova, AB ve ABC1 kategorilerinde birincilikleri de rakibine kaptırmıştı.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde kim ayrılacak, Fekeli’ye ne olacak, Züleyha’ya ne olacak gibi sorular üst üste sorulmaya başlandı.

Dizinin 93. bölümden ilk fragmanı da bu soruların artmasına neden oldu. İşte yeni bölüm fragmanı: