Ana sayfa Dizi Haberleri Maraşlı dizisinin setinde şok! Başrol oyuncusu koronavirüse yakalandı!

Maraşlı dizisinin setinde şok! Başrol oyuncusu koronavirüse yakalandı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – atv ekranlarının yeni dizisi Maraşlı, Pazartesi akşamları büyük bir ilgiyle izleniyor. Dizinin yeni bölümü heyecanla beklenirken, başrol oyuncusunun koronavirüse yakalandığı haberi gündeme bomba gibi düştü! Son günlerde setlerden gelen haberlere bir yenisi daha eklendi!

Alınan tüm önlemlere karşın dizi setlerinde koronavirüs vakaları giderek artıyor! Pek çok dizinin oyuncusu ve teknik ekipte çalışanlar arasında virüse rastlanmıştı.

Dün yeni dizisi Pera Palas’ta Gece Yarısı isimli dizisini çekimlerine başlayan Hazal Kaya’nın koronaya yakalandığı haberinin ardından, Camdaki Kız dizisinin başrolü Feyyaz Şerifoğlu’nun da koronavirüse yakalandığı öğrenilmiş ve her iki dizinin de seti durdurulumuştu.

Bu kez haber Maraşlı dizisinden geldi. Dizide Alina Boz ile başrolde oynayan Burak Deniz’in koronavirüs testi pozitif çıkınca, sete ara verilmek zorunda kalındı! Deniz’in karantinaya girdiği ve tedavisine başlandığı öğrenildi.

Gazeteci Oya Doğan’ın haberine göre Burak Deniz’in dizide birlikte rol aldığı Alina Boz’un testinin ise henüz netleşmediği, günün ilerleyen saatlerinde belli olacağı öğrenildi.

Alina Boz, Netflix için çekilen Aşk 101 dizisinin çekimleri sırasında Eylül ayında koronavirüse yakalanmıştı.