Ana sayfa Sosyal Medya Kırmızı Oda dizisinde doktor hanımı bile derinden etkileyen olay!

Kırmızı Oda dizisinde doktor hanımı bile derinden etkileyen olay!

tarafından ker_def

Kırmızı Oda dizisinin 2 Nisan Cuma günü yayınlanacak olan 31. yeni bölümü merak ve heyecan ile bekleniyor… TV8 ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan dizinin güçlü hikayesi ve konuk oyuncuların da etkileyici performansları reytingin yüksek gelmesini sağlamaya devam ediyor.

Binnur Kaya’nın da etkileyici doktor hanım performansı, ayrıca da hikayelerin yüksek bir dram içermesi Kırmızı Oda’nın ekranda hala parlamaya devam etmesinin nedenleri arasında bulunuyor. Son olarak diziye Yiğit Özşener ile Esra Ronabar da katıldı ve hikayede heyecan yine oldukça fazla…

Kırmızı Oda dizisinde doktor hanımı bile derinden etkileyen olay! 8

Yapımını OGM Pictures’ın gerçekleştirdiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek karakterlerin gerçek yaşam öykülerini barındıran eserinden uyarlanan senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt’un kaleme aldığı ‘Kırmızı Oda’, otuz birinci bölümü ile 2 Nisan Cuma akşamı TV8’de olacak. Peki dizinin yeni bölümünde neler izleyeceksiniz? İşte tüm detaylar.

Kırmızı Oda dizisinde doktor hanımı bile derinden etkileyen olay! 9

Nihal (Esra Ronabar), gardını indirerek Doktor Hanım’a geçmişini açar. Zafer (Yiğit Özşener) ise Nihal’le evliliklerinin sebebini anlatır. İlişkilerindeki ortak tek noktanın Nihal’in hastalığı olduğunu söyleyince, Doktor Hanım hastalığın sebebini Zafer’le paylaşır.

Sadi (Erkan Petekkaya), Abdullah’ın Mehmet ve Cemre ile birlikte kendisini zorla sokaklarda dilendirdiğini Doktor Hanım’a anlatır. Üçü birlikte kaçma planı yaparken başlarına gelen acı olay, Doktor Hanım’ı derinden etkiler.

Oyuncular: Binnur Kaya, Gülçin Kültür Şahin, Baran Can Eraslan, Sezin Bozacı
Senaryo: Banu Kiremitçi Bozkurt
Yönetmen: Cem Karcı