Ana sayfa Dizi Fragmanları Maraşlı ilk bölümü harikaydı, ikinci bölüm daha da heyecanlı olacak!

Maraşlı ilk bölümü harikaydı, ikinci bölüm daha da heyecanlı olacak!

tarafından ker_def

atv ekranında ilk bölümü ile geçen hafta ekrana gelen Maraşlı dizisi büyük ilgi gördü. İyi reytinglerle, ekrana ömrüne iyi başlayan Maraşlı dizisinin başrolünde Burak Deniz ile Alina Boz yer alıyor ve bu yeni dizi çifti de bir hayli büyük beğeni aldı.Güçlü hikayesi ve iyi oyunculuk performansları ile Maraşlı dizisi atv’nin 2021 yılındaki yeni sürprizi oldu.

Hayatı tehlikede olan Mahur’u korumak için Maraşlı görevine geri dönüyor. Yapımını ‘’Tims&B Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği, başrollerini Burak Deniz ve Alina Boz’un paylaştığı “Maraşlı” ilk bölümüyle gündem yarattı. “Maraşlı” bu akşam yayınlanacak ikinci bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitleyecek.

Maraşlı ilk bölümü harikaydı, ikinci bölüm daha da heyecanlı olacak! 8

Dizinin bu akşam yayınlanacak yeni bölümünde; Savaş, savcıyı öldürdüğünün kanıtı olan fotoğrafların peşine düşecek. Savaş, Aziz’i kızı Mahur’un hayatıyla tehdit ederken Maraşlı, Mahur’un koruması olmayı yeniden kabul edecek.

Maraşlı ilk bölümü harikaydı, ikinci bölüm daha da heyecanlı olacak! 9

Mahur’un ölüm emrini aile üyelerinde birinin verdiğine emin olan Maraşlı, Türel ailesinin her bireyini yakın markaja alırken Savaş’ın da peşine düşecek. Maraşlı’nın sürüklendiği bu sırlarla dolu serüvende taş taş üstünde kalmayacak. Maraşlı, Aziz ve Savaş’ın karşı karşıya geleceği heyecan dolu bölüm izleyenlere soluksuz anlar yaşatacak.

Senaryosunu Ethem Özışık, Hakan Bonomo, Ercan Uğur’un, yönetmenliğini ise Arda Sarıgün’ün üstlendiği kadrosunda ayrıca Kerem Atabeyoğlu, Saygın Soysal, Cemil Büyükdöğerli, Rojda Demirer, Melis İşiten, Cihan Yenici, Neslihan Acar, Sinem Akyol, Türkü Su Demirel, Gizem Kala ve Bedriye Rosa Çelik rol aldığı “Maraşlı” bu akşam (18 Pazartesi günü) saat 20.00’de ATV ekranlarından izleyiciyle buluşacak!