Ana sayfa Sosyal Medya Maraşlı’nın Mahur ve Celal’i, Menajerimi Ara’nın Dicle ve Barış’ı gider ayak kalpleri fethetti!

Maraşlı’nın Mahur ve Celal’i, Menajerimi Ara’nın Dicle ve Barış’ı gider ayak kalpleri fethetti!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Her yeni dizi yeni bir çifti gündeme getiriyor. Kimi izleyicilerin gönlünü kazanırken kimi kimyayı bir türlü tutturamayınca yok olup gidiyor. Dizilerin çiftleri de sosyal medyanın en çok konuşulan konularının başında geliyor.

Sosyal medya paylaşımlarını takip ederek izleyicilere veriler sunan Somera’nın 7-14 Temmuz tarihleri arasının en popüler çifti araştırması sonuçlandı. Araştırmaya göre geçen haftanın en popüler çifti geçen hafta ekranlara veda eden Maraşlı dizisinin Mahur ve Celal’i oldu. Alina Boz ve Burak Deniz tarafından canlandırılan çift hakkında sosyal medyada 500.105 paylaşım yapıldı.

Ekranın en sevilen bir diğer çifti de Fox TV’de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinin Eda ve Serkan’ı. Gerçek hayatta da sevgili olan Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in canlandırdığı Eda ve Serkan öyle güzel bir çift oldu ki sadece Türkiye’de değil tüm dünyadan çok büyük bir hayran kitlesi edindi.

Maraşlı'nın Mahur ve Celal'i, Menajerimi Ara'nın Dicle ve Barış'ı gider ayak kalpleri fethetti! 8

Finale hazırlanan ve yeni projeleri için görüşmeleri süren Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in canlandırdığı Eda ve Serkan karakteri hakkında sosyal medyada geçen hafta 345.294 paylaşım yapıldı. Böylece Eda ve Serkan haftanın en popüler ikinci çifti oldu.

Yaz dizisi olarak ekrana gelen ve fırtınalar estiren Ada Masalı dizisinin çifti Haziran ve Poyraz da şimdiden Türk dizi tarihine adını yazdırmış durumda. Yaz günlerinin tadını yaşatan masmavi denizi ve Haziran ile Poyraz arasındaki fırtınalı aşkıyla Ada Masalı bu yazın en çok tutulan dizilerinden biri oldu. Haziran ve Poyraz da en tutulan çifti.

Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz tarafından canlandırılan Haziran ve Poyraz çifti hakkında geçen hafta sosyal medyada 197.530 paylaşım yapıldı.

Bu yazın en çok tutulan bir dizisi de Aşk Mantık İntikam oldu. Burcu Özberk ve İlhan Şen’in canlandırdığı Esra ve Ozan çifti ortak geçmişlerinden kaynaklanan bitmeyen kavgalarıyla izleyicilerin kalbini kazandı. Esra ve Ozan çifti hakkında geçen hafta sosyal medyada yapılan paylaşım sayısı 114.415 oldu.

Maraşlı'nın Mahur ve Celal'i, Menajerimi Ara'nın Dicle ve Barış'ı gider ayak kalpleri fethetti! 9

Ve Dicle ile Barış… Farklı senaryosu ve formatıyla hayatımıza büyük renk katan Star TV dizisi Menajerimi Ara’nın hafızamıza kazınan çifti son zamanların en çok konuşulan ikililerinden biri oldu. Ahsen Eroğlu ve Denizcan Aktaş tarafından canlandırılan Dicle ve Barış arasındaki saf aşk, izleyicilerin ikiliyi yeni bir dizide görme isteğini sosyal medyada ısrarla dile getirmesine de sebep oldu. Geçen hafta final yapan Menajerimi Ara dizisinin Dicle ve Barış’ı hakkında 55.803 paylaşım yapıldı.