Ana sayfa Sosyal Medya Herkes Kıvanç Tatlıtuğ’dan yeni dizi projesi bekliyor ama onun hayalindeki proje çok başka!

Herkes Kıvanç Tatlıtuğ’dan yeni dizi projesi bekliyor ama onun hayalindeki proje çok başka!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sadece Türkiye’de değil tüm dünyada çok büyük bir hayran kitlesine sahip olan Kıvanç Tatlıtuğ ne yapsa olay oluyor. Son olarak Instagram’da paylaştığı, saçları toplu haldeki fotoğrafıyla gündem olan Kıvanç Tatlıtuğ’un attığı her adım hayranları tarafından çok sıkı bir şekilde takip ediliyor.

Yakışıklı oyuncunun denize olan tutkusu herkes tarafından biliniyor. Tatlıtuğ setlerdeki yorgunluğunu tekneye atlayıp yelken yaparak ya da balık tutarak atıyor. Kimi zaman zıpkınla avlanan Tatlıtuğ’un bu hobisindeki en yakın arkadaşı ise Çağatay Ulusoy.

Herkes Kıvanç Tatlıtuğ'dan yeni dizi projesi bekliyor ama onun hayalindeki proje çok başka! 8

Özel yaşamlarında da iyi birer arkadaş olan Kıvanç Tatlıtuğ ve Çağatay Ulusoy’un balık avları sırasında çekilmiş fotoğrafları birçok kez sosyal medyada paylaşıldı.

Kıvanç Tatlıtuğ denizlere olan merakını şimdi bir adım daha ileriye taşımaya hazırlanıyor. Gelen duyumlara göre Tatlıtuğ, kendine yeni bir tekne yaptırmak üzere Fransa’daki bir üreticiye sipariş vermiş. Katamaran tipindeki yelkenli teknenin mart ayında teslim edilmesi bekleniyor.

Herkes Kıvanç Tatlıtuğ'dan yeni dizi projesi bekliyor ama onun hayalindeki proje çok başka! 9

Yine haberlere göre Kıvanç Tatlıtuğ’un hayali, yanına eşi Başak Dizer’i de alıp yeni teknesiyle uzun seyirler yapmak. Hatta iddialara göre çift tekneyle dünya turu yapmaya hazırlanıyor.

Ünlü oyuncu bir yandan yeni projelerle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, geçtiğimiz aylarda Netflix için çekilen Bir Denizaltı Hikayesi isimli dizi projesi ile gündemde yer almıştı. İstanbul, Çeşme ve Ayvalık’ta yapılan çekimler tamamlanmıştı.

Tatlıtuğ’un sırada bir film projesi var. Ünlü oyuncu kısa süre sonra Özcan Alper tarafından yönetilecek Aşıklar Bayramı isimli filmde rol almak üzere yeniden sete çıkacak. Kıvanç Tatlıtuğ’a filmde usta oyuncu Settar Tanrıöğen eşlik edecek.