Ana sayfa Dizi Fragmanları Maria ile Mustafa dizisinde ‘bir bu eksikti’ dedirten acı ölüm!

Maria ile Mustafa dizisinde ‘bir bu eksikti’ dedirten acı ölüm!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında Pazar akşamları yayınlanmakta olan Maria ile Mustafa dizisinin 13 bölümü geride kaldı. Dün akşam yayınlanan bölümde Maria ile Mustafa’nın mutluluklarına büyük gölge düştü. Galip’in insafsızlığı sonrası düğün gecesi kana bulandı… Maria yaralandı, Mustafa şimdi de onun hayatını kurtarmak için büyük çaba sarf ediyor.

Jessica May ve Hilmi Cem İntepe’nin başrollerinde yer aldığı dizinin çekimlerine Kapadokya’da devam ediliyor. Hikaye git gide daha da aksiyonlu ve heyecanlı bir hal aldı. İzleyiciler de gelişmelerden adeta başı dönmüş durumda. Maria’nın hastaneye kaldırıldığı ve Mustafa’nın büyük endişe yaşadığı 14. bölümden ilk fragman da yayınlandı.

“Aç gözünü hadi, bak ben buradayım” diye haykıran Mustafa’nın çaresizliği, Maria’nın büyük çilesi… Çünkü bebek yok… Kendi elleriyle yavrusu için aldığı patileri toprağa gömen Maria ile Mustafa’nın bu halleri yürek parçalıyor.

Dizinin hayranları yaşananlardan çok etkilendi. Maria’nın bebeğini kaybetmesine çok üzülen dizi hayranları, hikayenin gidişatından memnun olduklarını da dile getiriyorlar. Tabii bazı eleştiriler de var. Bu patlamada sadece Maria’nın bebeğini mi bir şey oldu, başka kimse zarar görmedi mi? İzleyici bu detayı da merak ediyor.

Galip ve Gonca karakterleri ise dizi hayranlarının hedefi konumunda. Mustafa Açılan ile Tuğba Tutuğ, rollerini gayet iyi canlandırıyor ve izleyicilerin de gözünü ısırıyor.

6 Aralık Pazar akşamı yayınlanacak olan Maria ile Mustafa 14. bölüm fragmanını videodan izleyebilirsiniz.