Ana sayfa Sosyal Medya Özgü Namal’a çok iddialı TRT dizisinden teklif!

Özgü Namal’a çok iddialı TRT dizisinden teklif!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – 1978 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Özgü Namal, bir dönem yer aldığı projelerle milyonlarca hayranını ekran başına çekiyordu.1998 yılından itibaren dizi setlerinde yer almaya başlayan Özgü Namal; Yeditepe İstanbul, Kurtlar Vadisi, Hanımın Çiftliği ve Merhamet gibi çok iddialı projelerde yer aldı.

Başarılı performansı ve güzelliği ile büyük bir hayran kitlesi elde eden oyuncu, 2014 yılından bu yana setlerde yer almıyor… Geçen yıl eşi Serdar Oral’ın vefat etmesi nedeniyle büyük zorluklar yaşayan oyuncu, hayatını da değiştirmek durumunda kaldı.

Uzun yıllar Muğla’da sakin bir hayat yaşayan oyuncu, çocuklarını da yanına alarak İstanbul’a döndü. Çocuklarının eğitimi için bu kararı aldığı bilinen oyuncunun yeniden dizilere dönmesi de bekleniyordu.

Dijital dizi olan Hükümsüz için ismi gelen Özgü Namal, son anda bu projeden ayrılarak hayranlarını üzdü. Ünlü oyuncuya yeni teklifler yapıldığı da biliniyor. Bu tekliflerden en önemlisi ise TRT1’in çok iddialı dizisinden geldi.

Salı akşamlarının sevilen dizisi Masumlar Apartmanı’na yeni bir karakter yazıldığı ve bu karakter için de Özgü Namal’ın düşündüğü bilgisini gazeteci Birsen Altuntaş verdi.

Yapımcı Onur Güvenatam’ın Özgü Namal ile görüştüğü ama oyuncunun teklife sıcak bakmadığı belirtiliyor. Etkileyici bir teklif yapılmasına ve güçlü bir karakter ile ekrana dönme fırsatına rağmen Özgü Namal’ın dijital dizilerde yer almak istediği, televizyon projelerini çocuklarına zaman ayırma sorunu yaşayacağı için istemediği belirtiliyor.