Ana sayfa Günlük Burç Yorumları “Mart ayında Oğlak Burcunun vereceği kararlar neden önemli?” Filiz Özkol yanıtladı;

“Mart ayında Oğlak Burcunun vereceği kararlar neden önemli?” Filiz Özkol yanıtladı;

tarafından sevda

Gökyüzü Mart ayında burçlara hangi mesajı veriyor? Astrolog Filiz Özkol’un  youtube kanalında yaptığı burç yorumları astroloji meraklıları tarafından ilgiyle takip ediliyor. Ünlü astrolog, 5-27 Mart tarihleri arasında Merkür’ün  Balık burcunda retro yapacağına dikkat çekti!  21 Mart’ta ise Başak burcunda Dolunay meydana geleceğini belirten Filiz Özkol Mart ayı yorumunda Oğlak burcu için şunları söyledi.

Sevgili Oğlaklar,  Jüpiter sizin yıl boyunca 12. evinizde yani  bütün düşünceleriniz olumlu olacak.    Evren Oğlak burcuna bu yıl, ‘Dile benden ne dilersen’ diyor. Peki Mart ayında sizi neler bekliyor? 3. yani iletişim evinizde Merkür retrosu var, akraba ilişkilerinize bu dönem çok dikkat edin, kalp kırmayın. Bu dönem yolculuklarda çıkacak aksiliklere dikkat etmenizi tavsiye ederim.

İletişiminiz çok kuvvetli uzun süredir görüşmediğiniz insanlar ziyeretinize gelebilir. 21 Mart’tan sonra eğitiminiz ve işinizle alakalı güzel haberler alacaksınız. Hayatınızı dengeleme konusunda bu ay size gezegenler uyarı veriyor.

Yapacağınız çok iş var, hızlı kararlar almanız gerekiyor ve bu yıl vereceğiniz kararlar kadersel değişimleriniz için çok önemli! Bu ay iyi düşünüp doğru kararlar vermenizi öneririm . 26 Mart’a kadar istediğiniz paraya da kavuşacaksınız.