Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzgun dizisi büyük bir hata mı yapıyor? Böyle giderse sezon sonunu göremez!

Kuzgun dizisi büyük bir hata mı yapıyor? Böyle giderse sezon sonunu göremez!

tarafından zk zk
Televizyon Gazetesi Analiz
Star TV’nin yeni dizisi Kuzgun, büyük iddialarla ekrana gelmeye başladı.

Uzun süredir ekranlarda olmayan Barış Arduç ile Hayat Şarkısı dizisiyle yıldızı parlayan Burcu Biricik’i buluşturan dizinin diğer oyuncu kadrosu da çok başarılı bulunuyor.

Usta isimler Levent Ülgen, Hatice Aslan’ın da oynadığı ve Ay Yapım imzalı dizi, 4. bölümüyle ekrana geldi.

Sürükleyici hikayesiyle izleyenlerin ilgisini çeken dizi, Çarşamba akşamlarının fatihi Sen Anlat Karadeniz ve Diriliş Ertuğrul dizilerinin karşısında ne kadar direnecek hep birlikte göreceğiz ancak izleyicinin bazı kaygıları var!

Son bölümde; Kuzgun Rıfat’ın hayatını kurtarmak için Şeref’i vurdu ve onun öldüğünü sandı. Ancak, Terzi’nin adamı olayları görüp ambulans çağırdı. Şeref’in ölümüne esas neden olan kişi ise onu kendisini sevgisiz büyüttüğü için kızan oğlu Bora oldu. Babasını vuran kişiyi de araştıran Bora bunun için çok uğraşmadı ve bölüm sonunda Ali ona gerçeği söyledi.

Kuzgun dizisi büyük bir hata mı yapıyor? Böyle giderse sezon sonunu göremez! 7

Daha 4 bölüm yayınlanmasına rağmen olayların oldukça hızlı ve akıcı geliştiği ‘Kuzgun’ dizisinde Dila da, aşkını itiraf etti ancak olumsuz cevap aldı.

Konuların çabuk çözülüp hikayenin akıcı ilerlemesi izleyicileri memnun etse de, izleyiciler Dila-Kuzgun aşkının bu kadar çabuk başlamamasını ve Kuzgun’un daha çok intikamına yoğunlaşmasını istiyor.

Öte yandan; olayların hızlı ilerlemesi ilk bölümler için bir avantaj iken bazı izleyiciler ise senaryonun bir süre sonra tıkanmasından diziyi ilerletecek konu bulunamamasından endişe ediyor.