Ana sayfa Dizi Fragmanları Masal Şatosu Sihirli Davet çocuk dizisi BluTV’de başlıyor

Masal Şatosu Sihirli Davet çocuk dizisi BluTV’de başlıyor

tarafından ker_def

Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV, ilk özel yapım çocuk dizisiyle minikleri sevindirmeye hazırlanıyor. 2019 yılında sinemalarda gösterime giren ve çocukların yoğun ilgisiyle karşılaşan ‘Masal Şatosu: Sihirli Davet’ filminin büyülü dünyasını ve sevilen karakterlerini tekrar buluşturan çocuk dizisi ‘Masal Şatosu: Peri Hırsızı’, çocukları sihirli dünyasına davet ediyor. Çocukları şimdiden heyecanlandıran projenin çekimlerine geçtiğimiz günlerde başlandı.

BluTV, yeni özel yapım projesiyle çocuklara müjdeli haberi verdi. ‘Masal Şatosu: Sihirli Davet’ filminden tanınan Neşe (Ecrin Su Çoban) ve arkadaşları; Can (Berat Efe Parlar), Aslı (Gülse Göçer), Akın (Ali Magnitou), Bora (Berkan Hamedi) ‘Masal Şatosu: Peri Hırsızı’ isimli sekiz bölümlük mini dizide tekrar bir araya geliyor. Neşe ve arkadaşları, Masal Diyarı Kralı’nın (Samsun Demir) çağrısıyla çıktıkları serüvende kendilerine yardımcı olacak sihirli eşyalar ustası Pastacı’yı bulmak için nefes kesen bir mücadelenin içine girecekler.

Kara Kraliçe (Çiğdem Sakarya) ile yeni yardımcısı Kali (Sercan Elikara) tarafından kaçırılan ilham perilerinin kurtarılmasını anlatırken minikleri renkli bir dünyaya sürükleyecek ve onların hayal dünyalarını genişletecek olan dizinin çekimleri ise geçtiğimiz günlerde başladı.

Fantastik türündeki ‘Masal Şatosu: Peri Hırsızı’, hayal kurma, birlik olma ve mücadele etme gibi önemli konulara değinirken, birbirinden eğlenceli karakterleri ile çocuklara seyir keyfi yüksek dakikalar yaşatacak.

NETD, DMC, WOVIE, RETROPRPO ortak yapımı ‘Masal Şatosu: Peri Hırsızı’nın hikayesi Başak Gülsoy’un, senaryosu Özgür Akbaş’ın imzasını taşıyor. Projenin yönetmen koltuğunda ise Burak Kuka oturuyor.

Sürükleyici hikayesi ile ‘Masal Şatosu: Peri Hırsızı’ yakında sadece BluTV’de!