Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel’in kafedeki pozuna 3 milyonun üstünde beğeni! Yorum yağıyor!

Hande Erçel’in kafedeki pozuna 3 milyonun üstünde beğeni! Yorum yağıyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Sen Çal Kapımı isimli diziyle ekranlara gelen Hande Erçel, son dönemin en popüler kadın oyuncuları arasında yer alıyor. Erçel, dizide hayat verdiği Eda karakterinin yanı sıra günlük hayatında da hayranlarının sosyal medyadan ilgiyle takip ettiği bir isim.

Hande Erçel’in dizideki partneri Kerem Bürsin ile çok yakıştırılması, diziye olan ilgiyi de arttırmakta. İkilinin birlikte instagram canlı yayınları rekor katılımlara ulaşıyor.

Sık sık setten video ve fotoğraf paylaşımları yapan oyuncu, özel hayatından da zaman zaman fotoğraflar paylaşmakta. Hande Erçel’in oyunculuğu kadar, güzelliği ve tarzı da beğeni topluyor.

Hayranları oyuncunun ne giydiğini, ne taktığını, saçını nasıl yaptığını, makyajını büyük bir dikkatle takip ediyorlar. Yerli ve yabancı hayranları tarafından markajda olan oyuncu da onları hiç habersiz bırakmıyor.

Instagram’ı etkin kullanan bir isim olarak, sık sık paylaşımlar yapıyor oyuncu. Dün de hayranlarını çok mutlu eden 4 fotoğraf paylaştı.

Bir kafede olduğu görülen oyuncunun doğal haliyle verdiği spontane pozlar büyük beğeni topladı. Instagram’da 20 milyon takipçisi olan oyuncu, bu sayı ile dikkatleri çekerken, yaptığı son paylaşımın da 20 saat içinde 3 milyon 100 bine yaklaşan bir rakama ulaşması büyük dikkat çekti.

Sadece yorum sayısı bile 36 bini geçen paylaşımı, 10 bin beğeni bile almak için çırpınanlar için ulaşılması hayli güç bir durum aslında!

Sosyal medyanın en dikkat çeken isimlerinin başında yer alan Hande Erçel, geçtiğimiz günlerde yapılan bir araştırmada, Türkiye’de sosyal medyanın en çok konuştuğu 3 isim arasındaydı.

Son yaptığı paylaşımlara olan ilgi de bu durumu ortaya koyuyor! Ünü Türkiye sınırlarını aşan pek çok ünlü isim bile 3 milyon gibi bir beğeni rakamına ulaşamıyor!

Erçel’e ünlü isimlerden de beğeni ve yorumlar geliyor. İrem Helvacıoğlu, Buğra Gülsoy ve Kerem Bürsin de bu isimler arasında…

İşte Hande Erçel’in beğeni toplayan o son paylaşımları…

Hande Erçel'in kafedeki pozuna 3 milyonun üstünde beğeni! Yorum yağıyor! 10

Hande Erçel'in kafedeki pozuna 3 milyonun üstünde beğeni! Yorum yağıyor! 11

Hande Erçel'in kafedeki pozuna 3 milyonun üstünde beğeni! Yorum yağıyor! 12

Hande Erçel'in kafedeki pozuna 3 milyonun üstünde beğeni! Yorum yağıyor! 13