Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Maske Kimsin Sen? yarışma programında ekranlarda şimdiye kadar yapılmayan yapıldı!..

Maske Kimsin Sen? yarışma programında ekranlarda şimdiye kadar yapılmayan yapıldı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  Fox TV’de yeni yayınlanmaya başlayan Maske Kimsin Sen? yarışma programı daha ilk günden eleştiri oklarının hedefi olmuştu.

Tansel Öngel’in sunuculuğunu yaptığı programda, ekranların ünlü isimlerinden Eda Ece, Melis Sezen, Alican Yücesoy ve Doğu Demirkol jüri koltuğunda oturuyor

Ünlü isimlerin, maske ve kostüm kullanmak suretiyle kimliklerini gizleyerek şarkı söylediği ve jüri üyelerinin de yarışmacıların kim olduklarını bulmaya çalıştığı ‘Maske Kimsin Sen?’ yarışma programında kullanılan maske kostümlerinin satanizm sembolleri taşıdığı iddiası ortaya atılmış.

Birçok kişi programdan duyduğu rahatsızlığı sosyal medyada dile getirmişti. Ayrıca, Radyo Televizyon Üst Kurulu da programla ilgili inceleme başlatmıştı.

Maske Kimsin Sen? yarışma programında ekranlarda şimdiye kadar yapılmayan yapıldı!.. 32

Yazar ve aynı zamanda TV eleştirmeni Binnaz Saktanber Gazete Oksijen’de programla ilgili bir yazı kaleme aldı. Saktanber’in Maske Kimsin Sen? yarışma programına dair değerlendirmeleri dikkat çekti.

Yazıda, programın başarısının sırrı şu sözlerle ifade edildi; “Tatlılığa doğru bir doz kaçış. Kimsenin aşağılanmadığı, kimseye kötü söz söylenmeyen eğlenceli bir-iki saate hasretiz. Fox TV’deki Maske Kimsin Sen bunu sağladığı için sevildi. Türkiye televizyonunun benzini dram, kaos ve kavgadır.

Maske Kimsin Sen? yarışma programında ekranlarda şimdiye kadar yapılmayan yapıldı!.. 33

Yarışmacılarla jürinin birbirine girdiği şarkı yarışmaları, kafada bardak kırılan evlilik programları, pilav tuzlu diye yedi düvele sövülen yemek yarışmaları, ne dedin senler, ben saksı değilimler bu memleketin DNAsındandır.

Fox TV’nin yeni “camp” yarışması Maske Kimsin Sen, bu yıllanmış formülün adeta bir antidotu. Kimse kimsenin saçını başını yolmuyor, herkes tatlı, no kaos bol pozitif. Reytinglere bakacak olursak seyirci de halinden mutlu, en azından şimdilik.