Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat, Masumlar Apartmanı ve Uyanış Büyük Selçuklu ile 2021’de en çok TRT 1 dizileri izlendi!

Teşkilat, Masumlar Apartmanı ve Uyanış Büyük Selçuklu ile 2021’de en çok TRT 1 dizileri izlendi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi dünyasında kanallar arasında rekabet çok sert. Her sezon birçok yeni dizi büyük heyecanla izleyicinin karşısına çıkarılıyor. Kimileri reytinglerde büyük başarı elde ederken kimileri de her türlü iddiasına rağmen bu savaştan yenik çıkıyor.

2021 yılında dizileri en çok izlenen kanal ise TRT 1 oldu. Televizyon İzleme Araştırmaları (TİAK), 2021 yılı televizyon izlenme raporunu açıkladı. Rapora göre Prime Time’da AB ve ABC1 kategorisinde TRT 1 açık ara zirvede yer aldı.

TRT 1’in en çok izlenen dizileri ise sırasıyla Teşkilat, Masumlar Apartmanı ve Uyanış Büyük Selçuklu oldu. TRT 1, Prime Time (PT) tüm reyting kategorilerinde 2020 yılına göre seyircisini yüzde 60’tan fazla artırarak bir rekora imza attı.

Teşkilat, Masumlar Apartmanı ve Uyanış Büyük Selçuklu ile 2021’de en çok TRT 1 dizileri izlendi! 8

TRT 1 , 2021 yılı ilk 100 ortalama programlar sıralamasında ilk 10 program arasında Teşkilat, Alparslan Büyük Selçuklu, Uyanış Büyük Selçuklu, Masumlar Apartmanı ve Gönül Dağı olmak üzere beş dizi ile yer aldı.

TRT 1’de pazar akşamları ekrana gelen Teşkilat dizisi, aynı akşam yayınlanan Yargı ile büyük bir reyting savaşı yaşıyor. Teşkilat geçen hafta reyting birinciliğini Yargı’ya kaptırsa da bu hafta tahtını yeniden eline geçirmeyi başardı.

Teşkilat, Masumlar Apartmanı ve Uyanış Büyük Selçuklu ile 2021’de en çok TRT 1 dizileri izlendi! 9

Salı akşamları izleyiciyle buluşan Masumlar Apartmanı ise geçen sezon reytinglerde birinciliği hiç elden bırakmamıştı. Ancak bu sezon dizinin reytinglerindeki düşüş dikkat çekiyor. Bu hafta 54. bölümü ekrana gelecek olan dizideki sorunların çözümü finalin yakın olduğu düşüncesini akıllara getiriyor.

Geçen sezon ekrana gelen Uyanış Büyük Selçuklu dizisi ise bu sezon Alparslan Büyük Selçuklu ismiyle devam ediyor. Dizinin yeni bölümlerinin başrol oyuncuları Fahriye Evcen ve Barış Arduç. Pazartesi akşamları ekrana gelen dizi hem reytinglerde hem de sosyal medyada büyük başarılara imza atıyor.