Ana sayfa Sinema Demet Özdemir’i hayranlarıyla buluşturacak Aşk Taktikleri’nin yayın tarihi açıklandı!

Demet Özdemir’i hayranlarıyla buluşturacak Aşk Taktikleri’nin yayın tarihi açıklandı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – En son rol aldığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin sona ermesinden sonra bir daha herhangi bir dizide rol almayan Demet Özdemir’i hayranları çok özledi.Ancak güzel haber geldi. Tercihini bir dizi yerine filmden yana kullanan güzel oyuncunun başrolünde yer aldığı Aşk Taktikleri’nin yayın tarihi belli oldu.

Demet Özdemir’in başrolü Şükrü Özyıldız’la paylaştığı ve Netflix için çekilen filmin çekimleri yaz aylarında gerçekleştirildi. Dizinin çekimlerinin üzerinden bir hayli zaman geçmesine rağmen yayın tarihi hala açıklanmamıştı.

Ancak Aşk Taktikleri’nin yayın tarihi belli oldu. Film, 11 Şubat’ta Netflix ekranında yayınlanacak. Romantik komedi türündeki film tam da 14 Şubat Sevgililer Günü’nden birkaç gün önce ekrana gelecek.

Demet Özdemir’i hayranlarıyla buluşturacak Aşk Taktikleri’nin yayın tarihi açıklandı! 3

Çekimleri yaz aylarında gerçekleştirilen ve Netflix için çekilen filmin setinden bugüne kadar ara ara fotoğraflar paylaşıldı ama hikayesiyle ilgili herhangi bir bilgi ulaşmadı. Tek bilinen filmin romantik komedi türünde olduğu.

Demet Özdemir, kısa süre önce filmin yakında yayınlanacağına dair ilk işareti vermiş ve rol arkadaşı Şükrü Özyıldız’la çekildiği bir fotoğrafı “az kaldı” diyerek sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Bu paylaşım filmi dört gözle bekleyen hayranları tarafından büyük sevinçle karşılanmıştı.

Saner Ayar’ın yapımcılığında, senaryosunu Pelin Karamehmetoğlu’nun kaleme aldığı filmin yönetmenliğini Emre Kabakuşak üstleniyor. Filmde Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız’ın yanı sıra Hande Yılmaz, Doğukan Polat, Deniz Baydar, Özgür Ozan, Yasemin Yazıcı ve Atakan Çelik rol alıyor.