Ana sayfa Dizi Haberleri Masumiyet dizisi ile ilgili kritik bir karar verilmek üzere! Tek bir şansı kaldı!

Masumiyet dizisi ile ilgili kritik bir karar verilmek üzere! Tek bir şansı kaldı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de bu akşam 11. bölümü yayınlanacak Masumiyet dizisi kritik bir eşikte! Hülya Avşar, Deniz Çakır ve Mehmet Aslantuğ’un başrollerinde yer aldığı dizide İlayda Alişan, Serkay Tütüncü ve Deniz Işın da genç kuşağın oyunculukları ile dikkat çeken isimleri olarak iyi bir performans sergiliyorlar.

Konusu ile ilk bölümlerde büyük dikkat çeken Masumiyet dizisi, rakipleri Kuruluş Osman ve Sadakatsiz dizisi karşısında ne yazık ki beklenen reytinglere ulaşamadı. Ancak geçtiğimiz hafta, Sadakatsiz dizisinin ekranda olmamasının da avantajını kullandı.

Gold Film imzalı dizi önceki hafta totalde 7. sırada yer aldı ama reytingi ortalamanın üzerinde gerçekleşti. AB ve ABC1 kategorilerinde diziden beklenmeyen bir çıkış geldi ve AB’de günü 2. sırada tamamladı, ABC1’de ise 3. oldu.

Bu başarı sevindiren bir gelişme olmuştu ama Sadakatsiz dizisinin yeni bölümünün yayınlanmasıyla birlikte geçen hafta dizinin reytingleri yine düşüşe geçti!

Masumiyet dizisi ile ilgili kritik bir karar verilmek üzere! Tek bir şansı kaldı! 8

Yaşanan bu reyting sorunu, diziyle ilgili tehlike çanlarının da çalmasına neden oldu! Sonuçta kanalın bir karar vermek üzere olduğu ortaya çıktı!

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından verdiği bilgiye göre Masumiyet dizisinin final yapıp yapmayacağı yakın zamanda, bu akşamki bölümün reytinglerine bağlı!
Masumiyet dizisi ile ilgili kritik bir karar verilmek üzere! Tek bir şansı kaldı! 9

Reytingler yine düşük gelirse, Masumiyet dizisinin final kararı da verilecek. Ayrıca Gold Film imzalı dizinin bayram haftasında yayınlanmayacağı da belirtiliyor. Yani Masumiyet dizisinin tek bir hakkı var, o da bu akşamki bölümün reytingleri!

Duruma göre diziye bir final bölümü yazılacak. Eğer reytingler tatmin ederse de devamına karar verilecek! Dizinin kaderini belirleyecek 11. bölüm sonrası reytingler de heyecanla bekleniyor…