Ana sayfa Sosyal Medya Kapak kızı olan İrem Helvacıoğlu, verdiği pozlarla hayranlarından tam not aldı!

Kapak kızı olan İrem Helvacıoğlu, verdiği pozlarla hayranlarından tam not aldı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay –  Ünlü Oyuncu İrem Helvacıoğlu, Sen Anlat Karadeniz dizisindeki Nefes karakteri ile büyük bir çıkış yakaladı. Oyuncu, bu diziden önce kariyerine bir nokta koymayı bile düşündüğünü itiraf etmişti bir röportajında. Ancak ne olduysa atv’nin çok konuşulan dizisinden sonra oldu!

Sen Anlat Karadeniz büyük bir ilgi görürken, İrem Helvacıoğlu da Nefes karakteriyle adeta yıldızlaşan bir isim oldu. Oyuncu, bir yıllık aranın ardından ise Seni Çok Bekledim dizisi ile ekranlara gelmeye başladı.

Özcan Deniz ile başrolünde oynadığı dizinin iddiası büyüktü. Önce Katar’da göz kamaştıran manzara, çöldeki masalsı sahnelerle dizi için bambaşka bir hava yaratıldı.

İlk bölümü heyecanla izlenen dizi, ne yazık ki ilerleyen bölümlerde aynı ilgiyi göremedi! Cuma gibi dikkat çeken dizilerin yer aldığı bir akşamda yayınlandı ama rakipleriyle mücadeleyi sürdüremedi! Geçtiğimiz hafta 13. bölümüyle ekrana veda etti.

İrem Helvacıoğlu ise çoktan yeni projesi için yola çıktı bile! ARC Yapım ile anlaşan oyuncunun, polisiye türündeki Baş Belası isimli bir dizide oynayacağı ortaya çıtı.

Bu kez Seçkin Özdemir ile partner olan İrem Helvacıoğlu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla, Seni Çok Bekledim dizisinin ardından keyfini bozmadığını da gösteriyordu.

Oyuncu, şimdi yeni dizisinin heyecanını yaşıyor. Bu arada Gardırop Magazin isimli dergiye de kapak oldu. Kıyafeti verdiği pozlarla dikkat çekti. Aynı zamanda bir de röportaj yapan oyuncu, derginin iç sayfasında da siyah kıyafeti ile yer alıyor.

Kapak kızı olan İrem Helvacıoğlu, verdiği pozlarla hayranlarından tam not aldı! 10

Kapak kızı olan İrem Helvacıoğlu, verdiği pozlarla hayranlarından tam not aldı! 11

Kapak kızı olan İrem Helvacıoğlu, verdiği pozlarla hayranlarından tam not aldı! 12

Bu arada İrem Helvacıoğlu’nun son paylaşımını da aşağıda görebilirsiniz. Oyuncu, İstanbul’daki güzel havanın tadını balkonda oturarak çıkarıyor….

Kapak kızı olan İrem Helvacıoğlu, verdiği pozlarla hayranlarından tam not aldı! 13