Ana sayfa Dizi Haberleri Masumiyet dizisi ilk izlenimler ve Fatmagül’ün Suçu ne hatırlatması!

Masumiyet dizisi ilk izlenimler ve Fatmagül’ün Suçu ne hatırlatması!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında yakında çok iddialı bir dizi izleyicilerle buluşacak. İlk olarak Yaşı 19 olarak belirlenen isim sonrasında Masumiyet şeklinde değiştirilmişti. Hülya Avşar’ın yıllar sonra ekrana diziyle dönmesinin yanı sıra, Mehmet Aslantuğ ve Deniz Çakır ile yıllar sonra yeniden bir projede buluşması da ilk dikkat çeken detay oldu.

Masumiyet dizisinin dün yayınlanan fragmanına gelen ilk izlenimler de gayet olumlu… Dizi dikkat çekti ve sosyal medyada da güçlü mesajlarla ilginin yüksek olacağına yönelik ilk işaretler ortaya çıktı.Gold Film imzalı dizinin hikayesi ise Sırma Yanık’ın kaleminde çıktığı için ayrıca ilgi odağı oldu. Yanık; Adını Feriha Koydum, Fazilet Hanım ve Kızları, Kardeş Çocukları ve Zalim İstanbul gibi önemli yapımların senaryosu yazan isim olarak biliniyor.

Dizinin ilk fragmanının yansımaları ise Fatmagül’ün Suçu Ne isimli efsane diziye göndermelerin de yer aldığı, olumlu yorumlarla dikkat çekti… Kadına şiddet konusunun hikayenin merkezinde yer alacak olması, güçlü kadınların hikayede etkileyici mesajlar vereceği imajı ilk önemli detaylardı.

Masumiyet dizisi ilk izlenimler ve Fatmagül'ün Suçu ne hatırlatması! 8

Hülya Avşar’ın canlandırdığı karakterin “Benim oğlum yapmaz” şeklindeki sözleri, Fatmagül’ün Suçu Ne isimli efsane dizide de vardı ve izleyici bu detayı hemen fark etti. Avşar kızı çok sert bir karakterde yer alacak ve belki de birçok izleyiciyi rahatsız edecek. Ünlü oyuncu, karakteri ya çok sevecekler ya da nefret edecekler diyerek röportajında önemli bir detay sunmuştu.

Masumiyet dizisi ilk izlenimler ve Fatmagül'ün Suçu ne hatırlatması! 9

“Fatmagül’ün Suçu Ne tarzında olsa bayağı iyi olur, yani baş eğmeyen Azrailine aşık olmayan bir kadın bekliyoruz” diye yorum yapan izleyiciler, ezik ve güçsüz kadın karakteri görmek istemediklerini de ifade ediyor.

Dizinin etkileyici hikayesi gibi kadrosu da izleyicilerin beklentilerini artırmasına yol açtı. Başrolde yer alan Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ ve Deniz Çakır’ın yanı sıra yan rollerde de önemli isimleri göreceksiniz.

Dizinin oyuncu kadrosunda da başroller dışında, yan rollerde yer alan güçlü isimler var. Kadrodaki oyuncular şöyle: Serkay Tütüncü, İlayda Alişan, Deniz Işın, Selen Uçer, Tolga Güleç, Neslihan Arslan, Asena Tuğal, Ertuğrul Postoğlu, Alayça Öztürk Gidişli, Kimya Gökçe Aytaç, Gizem Ergün, Asena Keskinci, Ozan Kaya Oktu, Adin Külçe, Almina Günaydın ve Rüçhan Çalışkur.